Selaat arkistoa kohteelle palmusunnuntai.

Pääsiäinen

13.4.2017 Yleinen

Kaikkihan tietää Palmusunnuntain. Silloin on tarkoitus käydä virpomassa, mutta kun suomessa ei palmuja ne korvataan pajunoksilla. Itsekkin kävin virpomassa ja sain puolitoista kiloa ja kolme euroa. Kohta on kuitenkin pääsiäinen ja saa etsiä suklaamunia. Jotkut luulevat, että pääsiäinen on vain pääsiäismunien etsimistä ja pääsiäispupun aikaa. Ei ole. Pääsiäinen on sitä kun muistetaan Jeesusta ja hänen ylösnousemusta. Pääsiäisenä on kivaa etsiä pääsiäismunat ja muistella Jeesusta. Hänen ansiostaan voimme ehkä (HUOM: EHKÄ. EN OLE IHAN VARMA) Päästä taivaaseen. Kiitos Jeesusksen!!!!!!

Remppaa, remppaa, remppaa… ja lastenhoitoa :D

20.3.2016 Remontit, Sisustusideat, Yleinen

Huh huh! Olipas vain viikko… viime viikolla mökillä iski valtava inspiraatio sisustaa. Mökillä oli appivanhemmat laittaneet kaikki pinnat ja kalustaneet oleskelutilat uusiksi. Hetken kun sai katsella muita seiniä, niin johan alkoi taas maittaa oman kodin remppaus. No… monta asiaa on tällä viikolla sitten saatettu uuteen uskoon. Ei ole ehtiny tännekään päivitellä tilannetietoja tai mitään muutakaan, mutta nytpä sitten tuleekin ihan urakalla.

Aloitetaanpas vaikka eteisen viimeistelystä. Aloitin repimällä kammottavan 80-luvun tapetin pois. Olikin sitten viimeinen laatuaan tässä talossa ja voin kertoa ettei tule ikävä :D Vai mitäs sanotte kuosista?

 

003

Kattoon vaihtui uusi lamppu, seinään löytyi facebookin kirpparilta kivat palapeilit ja sitten rautakaupasta hyllynkannake, johon lampun sai roikkumaan. Hyllynkannake sai uuden värin liitutaulumaalin jämistä.

123

 

Eilen oli tarkoitus saada tämä juttu postattua, mutta oli jotain more-important-thing ;)

Mukavaa palmusunnuntaita!

159 (2)