Selaat arkistoa kohteelle #pallot.

Pokemon Go

10.10.2016 Yleinen

Blogini käsittelee pokemon go peliä. Siinä kerätään pokemoneja sinun pitää heittä pallo pokemoniin.pokemon voi jäädä kiinni tai karata. Jos saat kiinni pokemonin Saat kolme pokemon karkkia. Jos sinulla on tarpeeksi karkkeja voit kehittää pokemonin.pokemonilla vaihtuu nimi ja siitä voi tulla hyvä cp.Cp tarkoittaa kuinka voimakas pokemon on. Maksimi cp on 3500cp.

Minusta on kiva pelata pokemonia lataa sinäkin se tosi hyvä peli muista ladata. voit ladata pelin playkaupasta kirjotat vain ylös eli hakuun pokemon go niin se löytyy kyllä.

Sinä voit alussa valita jonkun alotus pokemonin  ne ovat yleensä Sguitle, Bulbasaurus, ja Charmander ja voit myös  saada pikachun jos kävelet vähän aikaa. Kun olet viisi level niin saat valita mihin tiimin menet tiimien nimet ovat valor, mystig ja instingt. Pelissä on harvinaisia pokemoneja esim Snorlax,Gyarados ja lapras.’

Muista pokemonissa että et voi aina saada pokemonia kiinni koska se voi karata näytöltäsi tai sinulla voi lopua poke pallot. Minulla kerran kun löysin snorlaxin niin minulla loppui poke pallot kesken ja kun lähdin hakemaan poke palloja ja menin sinne paikkaan niin se ei ollut enään siellä minua harmitti paljon mutta sitten vain opin että en aina voi saada mitä pokemoneja haluan.

 

relaxo-1646949_640