Selaat arkistoa kohteelle pallo.

Jalkapalloilua

16.11.2016 Yleinen

Hei, kerron taas jalkapallosta. Tällä viikolla olen pelannut aika paljon yksin, koska pikkuveljeni eivät ole halunneet pelata sillä on satanut paljon lunta ja pelaaminen on vaikeampaa. pelailen siis yksikseni, yleensä vetelen vain tai sitten pompottelen palloa niin pitkään, että se tippuu maahan. Olen ihan hyvä pompottelussa mutten kuitenkaan hirveän hyvä. Kuitenkin vetelen paljon paikkaan johon olen tehnyt maalin.

Jalkapallon säännöt

12.10.2016 Yleinen

12.10.2016

Jalkapallossa sääntöjä ovat esimerkiksi se, että jos vaikka kamppaat tai teet jotain jolloin toinen kaatuu tulee vapaapotku. Silloin pallo laitetaan siihen paikkaan missä joku kampattiin ja hän saa vetää tai syöttää siitä. Sivuraja tulee silloin jos vastustajan pelaaja potkaisee pallon rajan yli niin sinun joukkueen joku pelaaja menee heittämään rajalta palloa. Kulmapotku tulee silloin jos oma pelaaja potkaisee tai puskee eli osuu päällä palloon ja se menee oman puolen rajan yli ja vastustaja saa mennä potkaisemaan kulmalta palloa.

 

Blogin esittelyä

10.10.2016 Yleinen

Hei,blogini käsittelee jalkapalloa sillä se on aina ollut minun lempiurheilulajini ja olen pelannut sitä paljon. Pelaan sitä melkein joka päivä vähän aikaa. Suosittelen tätä blogia jalkapallosta tykkääville tai pelaaville ihmisille. Pelaan itse yleensä puolustajana sillä monet haluavat olla hyökkääjänä siis tehdä maaleja. Katson myös joskus jalkapalloa mutta en hirveän monesti. En kyllä harrasta jalkapalloa mutta kuitenkin pelaan sitä paljon. Sinäkin voit valita oman harrastukseksi tai asian josta tykkäät ja tehdä siitä blogin sillä se on hauskaa puuhaa.

9.10.2016

Kun viikonloppuna sitten pelasimme jalkapalloa veljieni kanssa olin itse maalivahtina ja veljeni pelasivat vastakkain. Kun sitten kumpikaan ei halunnut jatkaa itse vain vähän harjoittelin sillä en tykkää  yksin pelata hirveän kauan. Sen jälkeen en pelannut enää paljon sinä päivänä. Toisena päivänä meille tuli minun kummit. Heidän kanssa minä varmaan pelasin vähän yli puoli tuntia ja olimme aivan hikisiä kun tulimme sisälle. Sen jälkeen en enää sinä viikonloppuna pelannut.

Origami pallo

6.4.2015 Yleinen

 

 

lyhty pallo

 

Olipa pitkästä aikaa oikeasti vapaata. Minun pöytäkoneeni hajosi tässä taannoin, enkä sen vuoksi pysty tekemään koulun harjoitustöitä näin lomalla. Käytännössä tämä pääsiäinen siis  tarkoitti minulle neljän päivän pakkolomaa koulusta.

Meillä koulussa on ollut harjoitus tehtävä projektioiden piirtämisestä, tehtävää varten piti taitella A3 paperista sulkeutuva kappale. En oikein saannut tehtävän annosta kiinni, joten selailin internetistä origamiohjeita. Törmäsin origamipallon ohjeisiin ja rakastuin. ALoitin taittelun innokkaasti kopio paperista koululla, mutta se meni puhki taitosten saumoista, kun en heti ensimmäisellä kerralla onnistunut. Nyt pääsiäislomalla sitten palasin haasteen ääreen ja otin toiselta puolelta kiiltävää paperia ja aloin taitella palloa vhän suurempaan kokoon, ja tässä ämä nyt on. Koko pitkäperjantaihan tämän taiteluun käytännössä upposi, mutta lopputulos on aika ihastuttava.

 

lyhty lampulla

Pallo ledilamppu sisällään