Selaat arkistoa kohteelle palkanmaksu.

Kela ja palkanlaskija: 1… 2… 3… PUM!

19.5.2014 Vakavasti otettava, Yleinen

Työnantajan ilmoitus mulle maksetuista palkoista on rekisteröitynyt tänään Kelan järjestelmään, kun sen olisi pitänyt olla siellä jo viikkoja sitten. Kelan käsittelyaika on 3 viikkoa. Sit tehdään päätös mahdollisista korvauksista. Sitä ennen ei centtiäkään mistään.

Ei mulle nälkä tuu…

Miks helvetissä meiän palkanlaskenta ei lähettänyt niitä papereita heti kuun alussa, milloin ne olisi oikeasti pitäneet Kelaan mennä? Miksi vasta tänään, ja vasta nimen omaan vain mun pyynnöstä? On se hyvä, että joku (minä) on aktiivinen tärkeissä asioissa. Palkanlaskijan vastaus mun viestiin oli ”Nyt sitten hakemaan toimeentulotukea.” Voi kilin karvat! Hirveetä selittämistä, kaameeta jauhamista, ja lopuks: ”mee sossuun”. Oman firman palkanlaskija komentaa minua sossun luukulle, kun ei ite pysty ajallaan hoitamaan omia tehtäviään! MitVit!
Nyt palo hermot lopullisesti! On yhen painalluksen päässä, ettenkö ottaisi lopputiliä 7,5 vuoden työskentelyn jälkeen. Hyvin on lähellä nyt!

Vai kerjuulle pitäis lähteä sairaan miehen. Mut toimeentuloluukulle EN MENE, mielummin vaikka raparperivarkaisiin jonnekin!