Selaat arkistoa kohteelle pakkaaminen.

18 tuntia

28.2.2017 Yleinen

Moikku!

Lähtö lähenee! Aika lailla 18 tunnin päästä nousee lentokone ilmojen teille kohti Ateenaa, mikäli kaikki menee niin kuin pitäisi. Ja me siinä kyydissä. Aika jännää!

 

Ja jotta kaikki menisi niinkuin pitäisi, laukkujen  ei varmaankaan kuuluisi näyttää tältä:

 

Jokainen interiläinen on ottanut oman lähestymistapansa matkavalmisteluihin. Ryhmämme boheemi musiikkihahmo Tuuli on kokeillut edellisillan keikkailua ja viimehetken promokuvia jättäen perinteisen pakkaamisen omaan arvoonsa. Hilda taas lähestyy matkaanlähtöä perinteisemmin ja laukut odottavat jo melkein eteisessä. Paitsi yksi… joka matkaa kenties edelleen U-junan kyydissä kohti tuntematonta. Iida uskoi perinteiseen viime hetken kuumeviikkoon ja litkii sohvalla teetä katsellen muiden raatamista. Siru taas uskoo luovaan pakkaukseen (tai sotkuun…). Ehkä tavarat vielä joskus päätyvät laukkuun asti.

Uskomme kuitenkin armonaikaan. Kyllä me siellä lentokoneessa ehjin nahoin, laukut pakattuina huomenna kuuden aikaan aamulla istumme.

Talven kylmettämät varpaamme pääsevät kohta lempeämpien tuulien hyväilemiksi. Välttelimme pakkaamista myös säätiedotteita tutkimalla.

http://www.foreca.fi/Greece/Athina/tenday

Seuraavan kerran ollaan jo eri puolella Eurooppaa! Huhhuh! Siihen asti Herran haltuun!

– Iida, Tuuli, Hilda ja Siru

Kesä, aurinko, kuuma… Pitikö minun blogi päivittää?

19.7.2016 Yleinen

Kesäaika saa kummasti laiskistumaan tässä kirjoittamisessa. On ollut reissua, juhlia, uimakoulua… Reissukilometrejä on kertynyt muutamia satoja ja vielä tulee lisää ensi viikolla. Pakkaamista on riittänyt enemmän ja vähemmän. Kuvassa pikkunen päätti, että seuraavaan reissuun lähtee mukaan. Olin juuri purkamassa laukkua Tukholman reissun jälkeen. Siitä reissusta kirjoitin aiemmin blogissa

http://sisustanvalkoistavillakorvaa.omablogi.fi/tukholman-viikonloppu-paivan-nro-1-kohokohdat/

http://sisustanvalkoistavillakorvaa.omablogi.fi/tukholma-paiva-nro-2/

WP_20160613_12_02_59_Pro__highres

Ensin oli Tukholman reissua, juhannus meni appivanhempien mökillä, sitten kävin tyttöjen kanssa äidilläni viikon, nyt kävimme sukuloimassa koko perheen kera, tänään esikoinen suuntasi Muumimaailmaan ja Särkänniemeen isovanhempien kanssa ja ensi viikolla omalla perheellä kohti Vuokattia. Itselle tavaroiden pakkaaminen ei tuota tuskaa, mutta sitten onkin nuo kaksi muksua… Esikoinen 4v. ja kuopus 10 kuukautta. Tietysti tarvitaan vaatteet, yökkärit, ulkovaatteet ja unikaverit. Ja sitten loput…

-lelut, dvd-soitin, kirjat, piirustusvälineet taiteilijan alulle, uimalelut, uimalasit, uikkarit, hiekkaleluja, pallo

-vitamiinit, lääkkeet, laastarit, puhdistuvälineet, pesuaineet, hammasharjat ja -tahnat, harjat, takkusuihke, rasvat, aurinkorasva, hyttysmyrkky, kynsisakset, pesulaput, vaipat ja kuumemittari

-automatkalle selviytymissetti oksentelun, pissahädän ja nälän varalle: pusseja, paperia, potta, pesulappuja, pyyhe tai jokin alusta syliin, ettei auto/lapsi sotkeennu oksusta, vesipullo, mehua, pilttejä, maissinaksuja, lusikoita, leipää, banaania… unohtuiko jotain?

-sitten tietysti pienimmän erityisvarustelut: matkasänky, peitto, lakanat, harsot, kuolalaput, ruokalappu, varatutit, vaunut, uimavaipat ja pikapuurot

Ja sitten vielä mahdutetaan nämä kaikki autoon. Kuvassa porokin taitaa tutkailla mahtuisiko kyytiin ;)

Kolarissa 0616 045

Itselle riittää perustarpeistus lisättynä yhdellä erityistarpeella…

Erityistä huomiota kiinnitän nukkumiseen jo ennen reissua. Tällä hetkellä tilanne on se, että nukun yleensä yöt yksin (tai siis mieheni kanssa) ja melko hyvin aamu-neljään asti. Siinä vaiheessa kuopus herättää minut saadakseen aamumaidot ja otan tytön viereen. Maidot saatuaan nukahtaa kainaloon ja sitten uni onkin katkonaisempaa, kun välillä tulee kantapäästä tai nyrkistä tai tutti on hukassa tai muuta vastaavaa… Tiedättehän?

Itse ainakin olen vielä äärettömän huono nukkuja ja varsinkin vieraassa paikassa. Kotona en enää niin paljoa kärsi unettomuudesta kun esikoisen odotusaikana ostimme Askosta kehon mukaan muotuvat patjat. Lisäksi ostin muutama vuosi sitten itselleni joululahjaksi Tempurin Sonata-tyynyn. Päädyin Sonataan (kuun muotoinen), koska minulla oli tapana aina rutata tyynyn kulma leuan alle :) Nyt se on turhaa, koska tyyny on valmiiksi muotoiltu. Tempurini onkin kulkenut sen jälkeen siellä, missä minäkin ja jos yhden yön reissulle en ole sitä ottanut matkaan, huomaan sen heti ;)