Selaat arkistoa kohteelle painonpudotus.

Päivä 38, energiaa ja onnellisuutta

3.2.2017 Yleinen

Paino on pudonnut kivasti ja sortumisia ei ole tullut. Olo on hirvittävän energinen vaikka nytkin minua väsyttää aivan hulluna, Väsymyksestä saa syyttää vain itseään ja sitä, että olen valvonut iltaisin liian pitkään.

Valmentajalla kävin 25.1. ja painoa oli viikossa pudonnut -1,5 kg. Kokonaisuudessaan siis 3,5 viikossa -6,3 kg. Seuraava valmentajakäynti on vasta 15.2. ja uskoisin silloin ylittäväni jo 10 kg pudotuksen. Mitä luulette? :)

Ensimmäinen ”vapaa” Cambridgestä tulee olemaan 17.-18.2. kun juhlimme pyöreitä vuosiani. Silloinkin kohtuudella, mutta shampanjasta en säästele ;)

Työrintamallakin kuuluu hyvää. Sopimustani jatkettiin toukokuun loppuun. Teen 30 viikkotuntia, jotta työt ja opiskelut onnistuvat rinnakkain.

Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle <3

Pitkäperjantain paino ja mitat

25.3.2016 Yleinen

Punnitsin ja mittailin itseni omaksi iloksi tänään. Liikkumattomuus näkyy mitoissa, mutta olen tyytyväinen pudotukseen, vaikken ole Cambaillut hetkeen.

Tsekatkaa »

paasiaisasetelma23032016_tuunattu

Laihdutuksen ei tarvii olla hidasta sekä työlästä!

12.3.2016 laihdutus

Tänäkin päivänä syödään yhä useammin eri dieettejä, jotka tarjoavat todella isoja painon laskuja jo pienillä aikaväleillä. Nämä sitten leviävät nettisivuilla, ja tämän lisäksi tietyissä aikakauslehdissä. Monet haluavat pikadieettejä kokeilla, koska kuka ei tahtoisi laskea painoaan hyvin nopealla tahdilla– mielummin kuin pitkän aikavälin aikana?

Toimivatko nämä pikadieetit tässäkään tapauksessa, vai ovatko nämä dieetit kaiken lisäksi itselle vaarallisia? Olen laittanut kirjoitukseen muutamia ruokavalioita, joita on tullut vastaan Internetissä. Kaikki nämä lupaa paljonja eri pointti onkin se, toimiiko nuo näin hyvin.

Testaa omalla vastuulla!

laihdutus ruoka

The Master Cleanse -dieetti

Korvaamalla kiinteät ateria nesteillä, voit tämän idean mukaan poistaa vartalossa olevat myrkyt pysyvästi. Sinä juot ainoastaan mehua, sekä popsit muutaman chilipippurin päivässä, ja siten prosessi onkin jo käynnissä. Kehosi pitäisi puhdistua pikaisesti, ja tämän lisäksi samaan aikaan voit pudottaa tosi monta kiloa painoasi! Se lieneekö se vain nesteitä, no tuo jääkin nähtäväksi.

Greippidieetti

600 – 1000 kaloria päivässä greippi hedelmää, kuullostaako hyvältä? Saattaa olla vointi pelkästään aika heikko parin päivän jälkeen. Monet filmitähdet ovat tätä testanneet, ja kertovan sen olevan toimiva. Ei mikään erikoisuus että tämä on suosiossa!

Puhdistus dieetti

Mariska Hargitayn hyödyntämä kehon puhdistus- ja painonpudotusohjelma, joka on luotu kaikille ihmisille. Tämän dieetin luoja väittää parantaneensa sairauksensa tämän dieetin avulla. Siinä aamiainen sekä päivällinen korvataan nestepitoisilla aterioilla, muuten syöden kuten aikaisemminkin.

3 päivän dieetti

Mielenkiintoinen pikadieetti minkä syntyperää ei tiedetä. Tämä on jotenkin vain ilmestynyt jotenkin nettiin, mistä tämä on sitten lähtenyt leviämään. Kolmen päivän hyvin tiukka ruokaohjelma, jonka tulisi auttaa pudottamaan jopa 5 kiloa rasvaa! Vaikuttaa olleen tehokas monilla, ketkä sitä on joskus testanneet.

Kanakeittodieetti

8 vuorokautta pelkkää kanaa ja keittoa aamupalan perään. Painoa olisi tarkoitus lähteä tosi paljon, kuitenkin nauttimaan ruoasta ei vaan oikein pääse. Yhtään mitään tieteellistä perustetta tällä ruokavaliolla ei vaan ole. Se ei sen lisäksi ole ainoankaan lääkärin suunnittelema. Joillakin tämä saattaa siltikin olla hyvin sopiva dieetti.

Mehu paasto dieetti

Mehuun sekä nesteisiin pohjautuva ruokavalio. Mehua tosi paljon vain naamaan!! Tunnettu elokuvasta ”Fat Sick and Nearly Dead”, joka seurasi usean ihmisen kokeilua mainitusta ruokavaliosta. Sanotaan toimivan, kuitenkin terveydelliset vaikutukset saattavat toisaalta tulla todella huonot, erityisesti sydänongelmat.

Lentoemäntädieetti

Stuerttien tarpeisiin valmistettu dieetti, minkä tulisi olla tehokas muillakin ihmisillä. Lentoemäntien on erityisesti välttämättömyys pitää yllä kehonsa painoa, ja tämä ruokavalio auttaa pudottamaan usean kg vauhdilla.Tämä ruokavalio kestää pelkästään 3 vuorokautta, ja tämän lisäksi kertoo antavansa 2 – 4 kg laihdutuksen. Lentoemäntädieetillä nautitaan tosi vähänlaisesti. Nälkää esiintyy lähes varmasti jokaisella joka tätä yrittävät. En tällöinkään ole epäilevä sen suhteen, etteikö tällä vähintään muutamia kiloja vettä saattaisi poistua kehosta. Kunnollisesta painon laskusta on hyödytöntä myöskin haaveskella.

Katso tarkemmin: Dieetit.com

Viikko 23 ja vähän päälle

19.2.2016 Yleinen

2016-02-18 20.32.21Tänä aamuna totesin painon olevan 74,7 kg eli nyt 20 kg on pudonnut. Blogia en sen enempiä jaksa nyt kirjoittaa, sillä isäni nukkui pois viime sunnuntaina.

Valmentajalle ilmoitin alkuviikosta, etten jaksa nyt ajatella tätä painonpudotusta. Tehtävää ja jaksettavaa on muutenkin niin paljon. Valitettavaa on, että ruokahaluttomuus on palannut. Mutta täältä noustaan ja ollaan vahvempia!

Rakastakaa toisianne ja olkaa onnellisia jokaisesta hetkestä rakkaidenne kanssa.

Seurantakäynti 8, alaspäin mentiin

1.2.2016 Yleinen

viikko21Paino junnaa paikallaan… Valmentajan punnituksessa edellisen käynnin sijaan kuitenkin oli pudonnut yli kaksi kiloa! En enää juurikaan kyttää vaakaa vaan sitä, millainen olo on. Toivon todella, että ensi kerralla voisin jo hehkuttaa -20 kg pudotusta ;)

Painonpudotukseni ja ”kadonneet sentit”
löytyy täältä »

Mukavaa uutta viikkoa :)

Viikkoja takana 20, fiiliksiä

24.1.2016 Yleinen

20160124_141027

Viikkoja on tosiaan nyt takana kokonaista 20! Mitä olen siinä ajassa oppinut? Itsestäni todella paljon ja tahdonvoimasta ja hyvinvoinnista vielä enemmän. Syömisestä on tullut sujuvampaa ja terveellisempää. Jaksan paremmin ja olen hyvällä tuulella. Myös tipattomuus tuntuu luontevalta ja huomaan jaksavani senkin takia paremmin. Vaikka paino on nyt jumahtanut 76-77 kg, en jaksa stressata. Kyllä se siitä liikahtaa taas. Olisi tosin ollut kiva tässä 20 viikon kohdalla kertoa, että painoa on tippunut 20 kg. Mutta tärkeintä on nyt se, että voin hyvin.

Tässä kohdin tulee muutakin muutosta. Aloitan huomenna työt. Olen ollut marraskuun 2014 alusta työttömänä ja minulla on ollut aikaa vain itselleni. Arvokasta aikaa. Se on tullut niin henkisesti kuin fyysisessti tarpeeseen. Nyt työrupeamani kestää näillä näkymin pääsiäiseen, joten jännitän kovasti, miten se vaikuttaa jaksamiseeni ja painooni. Onko opitut asiat miten syvällä päässä ja osaanko noudattaa niitä? Jaksanko noudattaa niitä hektisen arjen keskellä? Tiedän, moni jaksaa ja noudattaa, mutta miten käy minun. Nähtäväksi jää.

Tänään on satanut paljon lunta. Pakkasta on vain muutama hassu aste ja ulkoilu oli ihanaa tuossa säässä. Mukavaa alkavaa viikkoa teille jokaiselle :)

2016-01-24 13.35.48

Päivä 138, perjantai ja mahtavia uutisia

22.1.2016 Yleinen

photostudio_1453477181147Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;) JEEEEEEE! Eli sain puhelun Eilakaislalta ja minut on valittu määräaikaiseen työhön, markkinointisuunnittelijana. Voi tätä onnea!!! Eli tämä on se asia, jonka tiimoilta kuluneella viikolla mulla on ollut parikin tapaamista.

Muuten tänään kävin lekurissa veriarvoistani. Maksa-arvot ovat olleet koholla, mutta ei kuulemma huolestuttavasti. Lääkäri kehui rupeamaani painonpudotuksessa! Harvinaista häneltä, josta syystä tuntuikin niin kivalta.

Pakkasta oli muuten tänä aamuna -25 astetta! Kunnon vaatteet niskassa se ei tuntunut läheskään niin pahalta.

Ateriat

  • klo 6.40 Puuro, 149 kcal
  • klo 12.30 Paimenen paistosta ja salaattia, 222 kcal
  • klo 15.15 Cappuccinopirtelö, 138 kcal
  • klo 19.45 Karpalopatukka, 179 kcal

Takana 19 viikkoa

18.1.2016 Yleinen

viikko19En liiemmin enää kyttää painoa, mutta koska viikon takaisesta punnituksesta on nyt lähtenyt kivasti kiloja, tässä tulos.

Viime viikko meni taso 1+:lla, tänään alkoi taso 2. Tässä siis pari viikkoa etiäpäin ja sitten taso 3:lle.

Hyvä fiilis on!

Päivä 132, ruokakauppa ja hyvä ruoka

16.1.2016 Yleinen

2016-01-16 19.05.13Tänään ohjelmassa oli oikeastaan vaan ruokakaupassa käynti. Hoidimme sen herättyämme ja samalla kävimme Lidlistä kivennäisvettä.

Olen jo parina päivänä ollut koukussa lohisalaattiin, joten sitä oli kotitekoisena luvassa tänään.

Illalla saunoimme ja tuli ihanan lämmin. Palelen nykyisin kokoajan ja tuntuu, ettei mikään määrä villasukkia tai peittoja auta. Kuuluu kuulemma painonpudotukseen :)

Ateriat

  • klo 11.00 Suklaaminttupirtelö, 145 kcal
  • klo 14.50 Chocolate Velvet, 153 kcal
  • klo 18.30 Lohisalaatti kotitekoisena, 200 kcal
  • klo 22.15 Karpalopatukka, 179 kcal

2016-01-16 21.10.45

Seurantakäynti 7, ensimmäinen plussatulos

10.1.2016 Yleinen

viikko18Kävin tänään seurantakäynnillä valmentajalla ja osasin odottaakin, ettei paino ole kolmessa viikossa kauheasti pudonnut. Plussaahan se näytti, ekan kerran 18 viikkoon. En silti lannistu. Hormoonit ovat sekaisin ja niihin saan toivottavasti gynekologilta ensi perjantaina apua/vastauksia.

Aikataulua laitettiin vähän uusiksi, kun tuntuu siltä, että pitäisi paastota :) Eli päivittelin tuon aikataulunkin samalla.

Ei kun etiäpäin ja kohti tavoitetta :)