Selaat arkistoa kohteelle pahoinvointi.

ensimmäinen kolmannes

23.4.2015 Yleinen

Muistan sen päivän kuin eilisen kun istuin vessassa yksi lauantai ja tuijotin testiä enkä voinut uskoa että siinä lukee oikeasti ”raskaana”, huh mikä hetki. Vähän aikaan M kanssa hehkutimme kuinka mahtavaa tää on ja sitten jo päätin soittaa neuvolaan. No oishan sitä varmasti ehtinyt myöhemminkin, mutta innokas esikoistaan odottava ei malttanut odottaa ja varasi ajan heti :D Ensimmäisen ajan saimme yhdeksännelle viikolle ja voi kuinka muistan sen jännityksen ja kaikki ne kysymykset mitä mielessä pyöri. Minullahan on nyt ollut kauhea pahoinvointi ja eihän sitä neuvolakäynnistäkään selvinnyt ilman, että täytyi välissä kävästä vessassa, noh ainakin neuvolatäti näki todellisen vointini… Ensimmäinen neuvolakäynti oli ihan simppeli, saimme ison pinon lappuja ja vielä enemmän asiaa ja vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Sekä tietysti sen kauan odotetun ajan ENSIMMÄISEEN ultraan!

Eilen kävimme ensimmäisessä ultrassa ja voi taivas miten rakkaalta se pienenpieni tuntuu jo nyt! Sydämeni hakkasi erittäin lujaa ja ehdin käydä ajatuksissa kaikki pahimmat vaihtoehdot läpi kun asetuin makuulleen… Eipä mennyt sekuntia kauempaa kun pieni ilmestyi näytölle ja sydämen ääni alkoi kuulua, ai että voisin hehkuttaa tästä vaikka kokonaisen postauksen. Vauva liikkui kovasti ja imi peukkua ja vilkutti meille. Kaikki oli vauvalla hyvin ja laskettuaika pysyi samana. Saimme myös seuraavaan ultraan ajan joka on juhannuksen jälkeen ja sitten saammekin tietää vauvan sukupuolen, mitenhän sitä malttaa odottaa…

tässä meijän pienestä ensimmäinen kuva

tässä meijän pienestä ensimmäinen kuva

Hehkutuksesta ja neuvoloista nyt sitten siihen paljon puhuttuun pahoinvointiin. Ootteko ikinä miettineet millaista on paha pahoinvointi, ehkä oksennus viikkoon tai päivään? Ei, ei se ole sitä. Pahoinvointi alkoi minulla siinä viikolla 6(?) ja noh siitä asti se onkin roikkunut mukana. Aamun aloitan lasillisella mehua ja viisi minuuttia niin saan halailla pönttöä, noh sitten syön yleensä appelsiinin ja taas se sama viisi minuuttia ja olen vessassa… Tätä jatkuu koko aamun, päivällä ja iltaisin tahti ei ole enään niin paha, mutta satunnaisin väliajoin täytyy vessan kunto käydä tarkastamassa ;) Lohduttaudun ”faktalla”, että pahoinvointi loppuu viikon 14 tienoilla(ja taas joillain se pysyy mukana synnärille asti) Olisi mukava kuulla millaista pahoinvointia muilla on ollut! Isot tsempit kaikille pahoinvointiin, palkinto siitä tulee. :)

vielä loppuun tämänhetkinen masukuva: IMG_20150423_114148