Selaat arkistoa kohteelle ostoksia.

Freedom

26.3.2015 Yleinen

turvottaako? TIETENKIN! Puuha Emmi...

turvottaako? TIETENKIN! Puuha Emmi…

Lähettiin sitten siskon kanssa maanantai aamuna reissuun. Päivän toimintasuunnitelma: oli että Montreux:in kautta mennään Yverdon-Les- Bains:in thermalbad kylpylään. Montreux on nätti kaupunki, käydään siellä kävelemässä ympäriinsä ja ehkä vähän shoppaillaan. Kävelyn jälkeen on ihana mennä rentoutuu Thermalbadiin! Ja nyt kerran ollaan liikenteessä niin varataan samalla juna liput Pariisiin. Sää on hiukka harmaa, mutta se ei haittaa. Mentiin hyvissä ajoin Nyoniin ostamaan lippuja, keskusteltiin hetki tämän lipunmyyjän kanssa ja hän sitten ilmottaa että lippu Pariisiin maksaa 400fr! Joo ois pitäny vissiin varata lippu hyvissä ajoin koska tammikuussa kun katoin niin hinta oli joku 40fr…. Tais jäädä Pariisi näkemättä. Harmitti kyllä, mutta onneksi sisko lupas että me mennään kokemaan se yhdessä sit ku oon palannu takaisin Suomeen.

Ostettiin sit kuitenkin ne liput Montreuxiin siitä lipunmyyjiltä. Sanoin että yksi puoleen hintaan ja yksi normaali. Mentiin junaan ja jossain puolessa välin matkaa alettiin tutkiskelemaan niitä lippuja. Mitä ihmettä kummatkin saman hintasia. VOI EI! Okei ei hätäännytä se on saattanut veloittaa multa täydenhinnan, toivottavasti näin päin kuin että siskolta ois alennettu hintaa. Nimittäin sit ollaan pulassa jos konnari sattuu tulemaan. Enää pari pysäkkiä jälellä eikä konnaria oo vielä näkynyt. Kippas kappas se nyt sit asteli meidän vaunuun. Sydän hakkaa tuhatta ja sataa, käsi täristen ojensimme hänelle lippumme. Fuck se kysyy sitä korttia eli siskolle oli annettu väärä lippu. Luojan lykky konnari puhui englantia ja saimme selitettyä hänelle tilanteen ja sisko joutui maksamaan vain 5fr lisää. Jos se ei ois puhunu englantia niin sieltä ois saattanu tulla mojovakin lasku maksettavaks. Mutta matka jatkuu…

imageimageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sataa sataa ropisee

sataa sataa ropisee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

näiden palmujen alla!

näiden palmujen alla!

Jos et tietäs niin et tietäs että ollaan Sveitsissä.

Jos et tietäs niin et tietäs että ollaan Sveitsissä.

smile!

smile! (koska meillä on niiin mukavaa..)

Taidetta...

Taidetta…

Montreux oli nätti kaupunki, ainut vaan että siellä sattu satamaan vettä… Mut tuli vähän shoppailtuu siinä ja hauskaa meillä oli. Sitten oli aika lähteä kylpylään. Juna asemalla katselimme aikatauluja, voi ei juuri nyt kun me olemme menossa sinne niin on joku 2-3 tunnin tauko ettei bussit asemalta mene sinne kylpylään… Ihan oikeesti ja normaalisti menee tunnin välein.. Tultiin sit siihen lopputulokseen että ei mennä sinne, koska oltas oltu siellä 5 aikaan ja meidän bussi-juna yhdistelmä lähtee 7 aikaan niin saattas tulla kiire. Eikä kiireessä ole mukava mennä kylpylään… Joo eli ei päästy kylpylään eikä päästy pariisiin. Eli kummatkin meni pieleen ne isoimmat jutut mitä olin edes suunnitellu koko reissulle. Onni onnettomuudessa että kävimme sunnuntaina edes siellä Chamonixsissa. Hyvillä mielin kuitenkin jatkettiin kotia kohta ja pysähyttiin vielä vähän nyonissa katselemassa maisemia. Joten ei turhta tai huono reissu ollenkaan.

Juna kulkee vaan, kulkee, on sillä suunta tuonne kotiin päin....

Juna kulkee vaan, kulkee, on sillä suunta tuonne kottiin päin….

Nyon

Nyon

imageimage

Kuten videossa jo kerrotaan ettävaihdettiin kesken kaiken junaa. Lausannessa istuttiin junassa ihan rauhassa ja juna oli ollut pysähdyksissä melkein 10 minuuttia. Kaiken sähläyksen keskellä erehdyn katsomaan ikkunasta ja lukemaan viereisen junan päämäärän. NYON! Ei helvetti toi viereinen on meiän juna, se menee Nyoniin! Paniikissa kamat kasaan ihan sama vaikka jotain jää nyt kiireellä ulos ennenkö se lähtee. Päästiin ulos katsoin meidän junan päämäärää, siinäkin lukee Nyon! Apua, panikoin. Entten tentten, kumpaan me nyt mennään ravasin kahden junan väliä kuin päätön kana. Sisko katseli touhuani suuauki ja huusi Emmi ryhdistäydy kumpaan me nyt mennään!? No se juna lähti mistä hyppäsimme pois, joten juoksimme siihen toiseen junaan. Juuri kun istuidumme niin juna lähti liikenteeseen. Meni hiukka täpärälle. Kyllä meitä nauratti ja minua naurattaa edelleen tuo tilanne nyt kun muistelen. Juosta nyt kuin päätön kana vaikka ois ollu ihan sama kumpaan junaan sitä nousee. Onneks kaikki tavarat lähti kuitenkin mukaan. Joskus mä mietin että mulla on matkassa jotkut enkelit. Miten ihmiselle voi sattua niin paljon kun poistuu asunnosta? Ja aina kuitenkin selviän.

Päästiin kotiin ja hengähdettiin hetki kunnes porukat tuli kaupungilta kotiin. Luvassa oli juustofondueta, skumppaa ja juhlimista. Se että miksi juhlimme, selviää alla olevasta videopätkästä sitä ennen kuva materiaalia.

image

tuli ostettua muuten tällasia. Happy koru ja Selfie paita <3

tuli ostettua muuten tällasia. Happy koru ja Selfie paita <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ryhmärämä

ryhmärämä

Pahin vihollisemme.

Pahin vihollisemme.

Olen taiteellinen

Olen taiteellinen

tytöt tahtoo pitää hauskaa

tytöt tahtoo pitää hauskaa

ja kohta nukkumaan, mutta ensin videopätkää meidän illasta.

ja kohta nukkumaan, mutta ensin videopätkää meidän illasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eli juhlittiin vapautta sekä Heidin läksiäisiä! Oli aivan mahtavan hauska ilta. Syötiin, juotiin, pelattiin, tanssittiin ja juteltiin.

Seuraavana aamuna heti skarpina. Muista lukea mitä tuleman pitää ;) Kiitos NAM! -Mie

Seuraavana aamuna heti skarpina. Muista lukea mitä tuleman pitää ;) Kiitos NAM!
-Mie HappySelfie