Selaat arkistoa kohteelle Origin.

Syberia II ilmaiseksi tietokoneelle

3.4.2017 Yleinen

Joskus tulin pelanneeksi tätä peliä aika pitkälle. Ei mikään erityisen hyvä peli, mutta varmaan ihan pelaamisen arvoinen varsinkin nyt, kun se on ilmainen. Luin asiasta Pelaajalehden sivuilta osoitteesta http://www.pelaajalehti.com/uutiset/ilmainen-seikkailu-odottaa-sinua-nappaa-syberia-ii-viela-kun-ehdit. Siellä kerrotaan, että pelin voi vielä vähän aikaa ladata Originin sivuilta osoitteesta https://www.origin.com/fin/fi-fi/store/syberia/syberia-2/standard-edition.

Life Is Strange (peli pelattu)

3.2.2016 Yleinen

Pelasin eilen seikkailupeli Life Is Strange:n loppuun. Peli muuttui jännittävämmäksi ja varmaan mielenkiintoisemmaksikin loppua kohden. Idea pelissä on aika samanlainen kuin elokuvassa Butterfly Effect. Eli päähenkilö Max kykenee muuttamaan asioita palaamalla menneisyyteen, aluksi hetken aikaisempaan ja myöhemmin myös vuosia taaksepäin. Joissakin kohdissa peli tuntuu enemmän ehkä interaktiiviselta elokuvalta, koska oma toiminta jää joskus aika vähälle. Peli ei ollut kovin vaikea, tosin tarvitsin yhdessä kohdassa hieman apua internetin ihmeellisestä maailmasta. Suosittelen peliä kaikille (monelle ainakin)! Sen voi ostaa Steam-palvelusta.

Osoitteesta https://www.origin.com/en-fi/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition löytyy nyt väliaikaisesti ilmaiseksi peli NEED FOR SPEED™ MOST WANTED. Sitä varten täytyy rekisteröityä sivustolle!

Ja Assembly Winter alkaa 2 päivän ja 8 tunnin päästä. Siellä pelataan itseäni kiinnostava Counter-Strike-turnaus, jota näytetään telkkarissakin lauantaina. Kirjoitan tästä ehkä myöhemmin.

Tässä vielä linkki nettiradiokanavaan, jota olen viime aikoina paljon kuunnellut:

http://www.radiot.fi/#!/kanava/bassoradio

Ja lopuksi esittelen hieman hyviä biisejä Youtubesta:

Moby – Everloving
Johanna Kurkela – Odotus
Apulanta – Valot pimeyksien reunoilla
Musta valo – 26200 Rauma
Pekka ja Susi – Karhun elämää

No eivätköhän nuo riitä tälle kerralle.

Ilmaisia pelejä!

7.12.2015 Yleinen

Shadow Complex on nyt PC:lle ilmainen, vielä vuoden loppuun saakka. Pelaajalehden sivuilla asiasta enemmän (osoitteessa on myös linkki pelin lataamiseen):

http://www.pelaajalehti.com/uutiset/toimintahitti-shadow-complex-palaa-ehostettuna-nappaa-uusi-pc-versio-jo-ilmaiseksi

Väliaikaisesti netistä löytyy myös peli Jade Empire: Special Edition:

https://www.origin.com/fi-fi/store/free-games/on-the-house

Steamissa olisi tarjolla vielä yksi peli, Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terrible Cursed Emerald: A Whirwind Heist, josta asiaa Pelaajalehdessä:

http://www.pelaajalehti.com/uutiset/the-stanley-parable-suunnittelija-julkaisi-uuden-pelin-nappaa-se-nyt-ilmaiseksi

Theme Hospital -peli ilmaiseksi!

17.9.2015 Yleinen

Osoitteesta https://www.origin.com/fi-fi/store/free-games/on-the-house löytyy ainakin vähän aikaa vanha kunnon Theme Hospital -peli. Äärimmäisen halvalla, eli ilmaiseksi! Voi olla, että tätä lukiessasi siellä on jo tarjolla vain jokin toinen peli, mutta jos olet nopea niin ehdit saada tämänkin pelin. Itse olen joskus aikanaan pelannut peliä ihan nopeasti.

Eli tällainen vinkki vain. ;)