Selaat arkistoa kohteelle oppiminen.

John Lloyd, John Mitchinson – Tietoa kaikkitietäville (kirja luettu)

30.11.2017 Yleinen

Tämä se vasta olikin hyvä kirja. :) Sisältää paljon mielenkiintoista tietoa. Oikeasti, jos haluat oppia uusia asioita, tämä kirja on varmaan yksi parhaista siihen tarkoitukseen.

Tiesitkö esimerkiksi, että planeettamme painaa 6 kvadriljoonaa kiloa (6 x 10^24 eli 6 000 000 000 000 000 000 000 000 kg)? Tai että lyijykynässä ei oikeastaan ole lyijyä vaan yhtä lyijyn kolmesta allotrooppisesta muodosta, eli grafiittia? Taikka, että lyijykynän voi teroittaa keskimäärin 17 kertaa, sillä voi kirjoittaa 45 000 sanaa tai piirtää 56 kilometriä pitkän viivan?

Osta ihmeessä hyvä kirja Adlibrisistä (hinnalla 12,60 euroa):

https://www.adlibris.com/fi/kirja/tietoa-kaikkitietaville-9789511306009

Uusi tapa oppia kieliä :)

6.3.2016 Yleinen

Moikka!  On ollu taas ihan kauheeta pintaliitoa täö mun elämäni! Taloustilanne on edelleen huono mutta taistelu jatkuu! Onhan tässä jo 3 työtä mistä yriträä elantonsa saada :D ja alotin vuoden alussa Helsingin Hieronta-akatemiassa opinnot :) kiitos ihanan äitini joka auttaa maksamaan koulutuksen ♡

Mutta asiaan!  Tormäsin nerokkaaseen ohjelmaan pikkusiakoni kautta jolla eri kielien opiskelu on hhelppoa ja nopeaa!  Sopii siis kiireisille ihmisille :) ohjelman nimi on Duolingo! Sovelluksen voi ladata kännykkään tai ihan netissäkin tehdä. Mahtavinta on se että sovellus on ilmainen ja navigointi ohjelman sisällä on selkeä!

Duolingo on valitettavasti vain englannin kielellä joten joudun esim ruotsia kääntämään englanniksi.  Mikä nyt on win win koska tulee sitä englantiakin väännetyy samalla :D

Toinen ohjelma josta oon tykänny on Word dive. Se on käsittääkseni kotimainen ja maksullinen,  mutta sen verran halpa että mullaki oli varaa siihen.  Word dive on tehokas ja hauska kanssa. Mut ehkä enemmän pidän tosta Duolingosta koska siinä se sovelluksen saa kännykkään ja näin on helpompi opiskella missä vaan :)

Sellanen päivitys pitkästä aikaa :D HYVÄÄ YÖTÄ ♡♡♡