Selaat arkistoa kohteelle onnistuminen.

Välineurheilija?

9.4.2015 Yleinen

Kyllä, sellainen minusta on vissiin tullut. Välineurheilija. Tai pikemminkin vaateurheilija. Tänään repäsin reenikassiin eiliset housut ja hyllystä paidan, tai oikeastaan kaksi. No ei suoranaisesti ihan siitä ”urheiluvaatepinosta”, mutta läheltä kuitenkin, samakos se on, mitä siellä on päällä? Salilla sitten mietin hetken valintaani.. Toinen paita oli musta, ihan tavallinen t-paita, sellainen piukkamalli, minulle tietenkin liian lyhyt (kiitos pitkän selkäni, mutta mitäpä siitä, nouseehan urkkahousut kuitenkin aika ylös) ja jossa tod näk housujen vyötärö saa makkaran rellottamaan paidan läpi, vai kenties kuitenkin se löysempi musta versio, jossa lukee isolla valkoisella ”queen of the night” ? Queen of the night sen olla pitää. Siinä hiki hatussa huhkiessani mietin, että ei oo oikeen salipaita, pitäshän siinä lukea vähintään queen of the gym. Siis onko minusta oikeasti tullut näin pinnallinen, että paidan on oltava ihan juuri sinne salille tarkoitettu ja valmistettu sitä varten? Miksei joku muu muka kelpaa?

Tottahan se on, että pitäähän materiaalien täsmätä siinä mielessä, että ikävä sinne salille olisi farkuissa ja satiinipaidassa mennä. Kunhan ne on vaan mukavat ja joustavat vaatteet, mielellään toki puhtaat ja ei nyt ihan koko arsen kokosta reikää housussa, ni eikö luulis kelpaavan. Tokihan siihen reenaukseen tuo oman lisänsä se, että ne vaatteet on kivannäkösetkin, ainakin itelläni. Välillä on mukava hankkia vaan jotain uutta piristykseksi. Mutta silti, mitä hemmetin väliä sillä on, mitä siinä paidassa lukee? Mulla vois oikeestaan ennemminkin lukee, et ”jos näät mun laiskottelevan salilla, ni potkase persiille”!

Mutta tässä viime aikoina oon kyllä huomannut ehkä pientä kehitystä! Mä olen saanut esim rinta-ojentaja-päivinä lisätä painoja, wuhuu!! Ja kokeilin tuossa yksi päivä sellaista satiinipaitaa, johon oon jo kerran aiemmin fiksannut vähän lisäkiilaa haban kohdalle, ni nyt sinne pitäs laittaa vieläkin lisää, toivottavasti se on lihasta, eikä pelkkää läskiä :D . Mutta pienillä edistysaskelilla, sama kun tapahtuis vielä tuolla laihdutuksen puolella.. Mutta tänään vielä lentopalloilua, niin johan siinä on sitten aerobistakin puolta hoidettu, kun aamulla kävelin salille ja takas :) .