Selaat arkistoa kohteelle omena-kanelipuuro.

Päivä 19, mittaamista ja ulkoilua

25.9.2015 Yleinen

Kadotetut sentitOlen ulkoillut paljon, sillä koiralla on ripuli. Mielenkiintoista eikö? Oma antibiottikuurini loppui ja nyt alkoi koiralla…

En malttanut mieltäni ja niinpä sen sijaan, että olisin mitannut vasta kuukauden Cambailun jälkeen, mittasin tänään. Hupsis kuinka kävikään :D Hienosti on kadonnut senttejä, ne näkee tuosta viereisestä kuvastakin ;) Mittoja voi jatkossa tsekata täältä »

Muuten päivä on ollut aika tasainen, Cambailua, pihalla kävelemistä, telkkarin tuijottamista, muutamia markkinointijuttuja ja kaupassa käynti. Löysin tänään Facebookista suomalaisen vertaistukiryhmän, josta olen innoissani. Ihana lukea ihmisten onnistumisia ja tuntemuksia.
Ryhmä löytyy täältä: Camppaajat »

Ateriat

  • Vaniljapirtelö, 146 kcal (laitoin osan kahvin joukkoon, ei olisi kannattanut, yöks!)
  • Päivä 19 - ateriatOmena-kanelipuuro, 148 kcal (ei tätä todellakaan enää, tulee mieleen löysä, raaka taikina)
  • Suklaapirtelö, 142 kcal (lämpimänä, koska paleli. En silti tykännyt)

Päivä 10, nukuttaa

16.9.2015 Yleinen

Omena-kanelipuuroFlunssa pahentunut, en tykkää :/ Pakko varmaan suunnata lekurille tässä joku päivä. Kunnalliselle meno ei vaan houkuta ja saako sieltä edes aikaa?

Päivän ruokailuajat on hieman olleet oudot. Söin ekan aterian vähän ennen yhtä ja uuden tuttavuuden, Omena-kanelipuuron neljän jälkeen. Olen nukkunut niin paljon, ettei ole ehtinyt edes ajatella syömistä.

Ateriat

  • Chocolate Velvet, 153 kcal
  • Omena-kanelipuuro, 148 kcal
  • Kana-herkkusienikeitto, 139 kcal

Tänään on selkeästi ollut sellainen päivä, että tekee mieli suolaista. Siksi vain aamupala on makea.