Selaat arkistoa kohteelle olli immonen.

Oi Olli

30.7.2015 Yleinen

Persujen Olli Immonen on paistatellut kohta kaksi viikkoa itserakentamassaan ihmisgrillissä. Mahtaa olla kypsä olo. Tosin toisen viikon aikana grilliä on viilennetty jo aika paljon puoltavilla ja miehen mielipidettä kannattavilla kommenteilla. Epäilen, että Olli ei tässä hetkessä enää juurikaan koe ideologista hengen paloa varsinaiseen aiheeseen, vaan käy epätoivoisen tuntuista taisteluaan tavoitteenaan varmistaa oma poliittinen tulevaisuutensa.

Lienee selvä, että ensisijaisesti Olli toki on sitä mieltä, mitä kirjoittaa ja todennäköisesti vielä paljon enemmänkin. Riittää kun lukee Suomen Sisun julistuksia. Ja mies on kuitenkin aktiivijäsen. Mutta tällä hetkellä ajatuksiensa julistaminen tehdään vain sen varjolla, miten se pelitaktisesti palvelee hänen poliittista uraansa. Laskelmointia, suunnittelua, puolueen neuvontaa jne. Niin sen täytyy mennäkin – en usko Ollilla olevan juuri nyt uskottavaa vaihtoehtosuunnitelmaa kansanedustajan työlle kaikkine mukavuksineen.

Viikon aikana on tosiaan ilmaantunut mielipiteitä, joissa Ollin perusajatukselle monikulttuurisuudesta on löytynyt paljonkin kannatusta. Ja siis ihan tavallisilta ihmisiltä. Somessa alkaa olla rohkaistuneita kannanottajia, joiden sisällössä on osittain samaa Ollin viestiä. Tosin paljon fiksummin puettuja lauseita ja vähemmän retoriikkaa. Ja ehkä muutama viski vähemmän luovuuden avuksi kuin Ollilla on ollut.

Aika moni on arvostellut alkuviikon monikulttuurisuutta vastustavan mielenosoituksen ajatusta. On kommentoitu, miksi ei ole lähdetty liikkeelle meidän ”todellisten ongelmien” puolustamiseksi. Koska niitä meillä riittää kuulemma. Näitä lausuntoja en oikein itse ymmärrä ollenkaan. Oliko tuo mielenilmaus sitten muita ongelmia vähättelevä? Jokainen saa alkaa kai järjestämään ihan millaista mielenosoitusta vaan haluaa. Liittyä järjestöhin ja olla kansalaisaktivisti alueella, millä haluaa. Se on tämän vapaan maan hyvä puoli.