Selaat arkistoa kohteelle nukahtamisongelmat.

Uneton Seatlessa.. siis Satakunnassa

22.11.2014 Nukkumatti

Unettomuus:

Siitäkin mulla olisi paljon sanottavaa. Mulla on ollut vaikeuksia nukahtaaoniin kauan kuin kukaan jaksaa muistaa. On kokeiltu niin monia eri konsteja, et niitten laskemiseen tarvitaan aika monen ihmisen sormet ja varpaat, et huhhuh. Keinoja ja kikkoja ovat mm. yömaito, liikunta, vitamiinit, hyvä iltapala, tietty rytmi, ei tv:tä tai tietokonetta, rauhoittava musiikki, lääkkeet….. Monilta ihmisiltä on kysytty neuvoa, apua olen saanut vain hetkittäin. Melatoniini on yleisin ”lääke” unettomuuteen. Sitä olen useamman purkin muutaman vuoden sisään vetänyt. Nyt mulla on Atarax-niminen lääke käytössä.

 

Mutta siis.. Olen pyörinyt vuoteessani vaatimattomat neljä tuntia. Okei joo mua väsyttääo ja haukottelenkin ihan semisti, mutten kuitenkaan pysty nukahtamaan. Mun ainainen ongelmani.

 

Varsinkin osastolla ollessani kärsin todella paljon nukahtamisvaikeuksista, hyvänä kakkosena tuli öisin heräily, jonka jälkeen usein sain valvoa tunninkin, ennen kuin sain uudelleen unen päästä kiinni.

 

MINÄ

TAHDON 

NUKKUA

!!!!!

Onko jollain nyt tän kaa joku ongelma. Mä haluun nukkuu!! Huomenna tai siis tänään mun tarvii panostaa partioon satanelkyt prossaa.

Öitä.

-Elina