Selaat arkistoa kohteelle Nico.

Mikä elämässä on tärkeää…?

13.9.2015 Aloitus, Yleinen

Mikä elämässä on tärkeää? Blogi kertoo nuoren 12-20vuotiaan teinipojan elämästä. Hänen elämäänsä käydään tarina muotoisesti ja hiukan epäjärjestyksessä. Jokainen otsikko kuitenkin kertoo mahdollisimman paljon kyseisestä elämän vaiheesta ja yritän etsiä jostain mahdollisuuden kirjata aikajanaa josta voi varmistaa kyseisen päivityksen paikan pojan elämässä.

Kyseinen teinipoika on nimeltään Nico ja hän on muuttanut kymmenen vuotiaana Amerikasta Suomeen. Blogin idea ei kuitenkaan ole vaikeudet uuden kulttuurin kanssa, joten tein pojan vanhemmista hiukan omalaatuisen parin. Hänen isänsä, James Smith, on Amerikkalainen liikemies jonka koko yritys romahti ja hänen koko omaisuutensa hävisi kuin tuhkana tuuleen. Hänen vaimonsa, Irene Smith o.s. Ivanov, on inkeriläinen ja hänen vanhempansa, jotka ovat erityisen rikkaita, lupasivat ottaa heidät suojatikseen. Poikansa vuoksi James ja Irene olivat valmiita jättämään muun elämänsä taakseen ja aloittamaan uuden rakkaassa Suomen maassa.

Suurin osa tarinan ensimmäisistä vuosista kertoo Nicon synkimmistä vaiheista kun hänen vanhempansa alkoivat saada töitä ja koulussakaan hänellä ei ollut kavereita. Loput annan teidän lukijoiden lukea ja oppia elämään tämän viehättävän, rohkean, fiksun ja lojaalin pojan saappaissa.