Selaat arkistoa kohteelle nettitilauksia.

Meikeistä

27.10.2015 Yleinen

Hyvää huomenta tiistaiaamuun kaikille! Se mitä nyt tuli mieleen on meikkien osto. Toki jokainen voi ostaa lähikaupasta tai tavaratalosta luomivärejä yksittäin 10-20 e hintaan niin minäkin aikaisemmin oon tehnyt. Mutta kun olen tässä tutustunut Youtuben ihmeelliseen maailmaan syksyn aikana olen löytänyt myös hyviä ja edullisia nettikauppoja.

Eli nyt ensimmäisenä olen tilaillut image ensimmäisen erän firmasta Makeup Revolution UK oheiset paletit luomivärit sekä kulmaväripaletin.

Laitan oheen myös hipaisut jotka olen väreistä tehnyt.imageimage Kulmakarvaväristä en on hipaisua tehnyt. Oheiset paletit luomiväreistä oli hinnaltaan 6 puntaa kappale ja kulmaväri hinnaltaan 4 puntaa. Postikulut oliko 3 puntaa. Paletit ovat mielestäni edullisia verrattuna Suomen hintoihin ja hyvä pigmenttisiä. Viikossa sain kotiin eli aika nopeasti tuli.

Toinen paikka josta olen tilaillut en niinkään iholle laitettavia meikkejä , mutta kaikkia muuta pientä hilpetööriä on Wish niminen verkkokauppa. Siellä tuotteet tulee yleensä Kiinasta tai Indonesiasta ja aikaa saattaa mennä toista kuukautta. Maksu on joko tilatessa suoraan tai sitten saatuasi tuotteen tulee Klaran lasku. Hinnat ovat kyllä ollut edullisia, tilasin mm. puhelimeen näytönsuojan en muovia vaan karkaistua lasia joka maksoi 1 e ja 50 senttiä postikuluja. Viimeksi sieltä sain tabletiin samanlaisen näytönsuojan karkaistua lasia ja hinta oli 6 e plus postimaksu. Wishistä tilatessa kannattaa muistaa että kiirettä tuotteen saamiseen ei saa olla. Puhelimen tarvikkeita, käsilaukkuja ja meikkisiveltimiä olen myös sieltä hankkinut niistä voin myöhemmin laittaa kuvia.

Eli mitä tästä kaikesta voi sanoa, no meikit ei ole elintärkeintä, mutta jos niitä käyttää voi löytää myös hyvälaatuisia mutta edullisia vaihtoehtoja. Jos teitä kiinnostaa voin laittaa myös uusimpien tilausten kuvia.

Tämmöistä tänä tiistaiaamuna laittakaa kysymyksiä/kommentteja jos tulee jotain mieleen. Heips!