Selaat arkistoa kohteelle netflix.

Looper (elokuva katsottu)

2.8.2017 Yleinen

Katsoin juuri Looper nimisen elokuvan. Ei ollut hyvä, vaikka sitä on kovasti kehuttu jossakin. Elokuvan voi katsoa Netflixistä. Tai ainakin joskus pystyi, en tiedä onko se siellä enää.

Alle vitosella saat sen myös täältä DVD:nä:

https://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/looper/P91731

Searching for Bobby Fischer / Innocent Moves (elokuva katsottu)

1.8.2017 Yleinen

Pitkästä aikaa katsoin elokuvan Netflixistä. Elokuva kertoo nuoresta lapsesta, joka pelaa shakkia. Leffa on ihan mielenkiintoinen. Se löytyy Netflixistä, joten sinne vain katselemaan! :)

Simpsonien tekijältä uusi TV-sarja!

26.7.2017 Yleinen

Netflixiin on tulossa uusi sarja Matt Groeningilta, joka on myös Simpsons-sarjan takana. Simpsons on mielestäni hauskin TV-sarja koskaan, joten voi tältä uudeltakin sarjalta odottaa paljon.

Simpsons-luoja Matt Groening tekee uuden animaatiosarjan! Näkyy Suomessakin!

Pirates of the Caribbean – Mustan helmen kirous (elokuva katsottu)

16.7.2017 Yleinen

Katsoin tämän elokuvan nyt toisen kerran, ehkä myös viimeisen. Elokuvassa on joitakin hyviä kohtia, mutta ei ole silti suosikkejani. Elokuvassa näyttelevät mm. Orlando Bloom ja Johnny Depp, jotka ovat molemmat ihan hyviä näyttelijöitä. Hyllyssäni on vielä 3 seuraavaa Pirates of the Caribbean -elokuvaa. En tiedä tulenko katsomaan niitä.

Elokuvan voi tilata seuraavasta osoitteesta DVD:nä hintaan 7,95 €:

https://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/pirates_of_the_caribbean_mustan_helmen_kirous/P55580

Täältä saa sarjan 4 ensimmäistä osaa saa Blu-raynä hintaan 22,95 €:

https://www.gigantti.fi/product/elokuvat/blu-ray-elokuvat/BDVDPIRATEBOX/pirates-of-the-caribbean-4-films-collection-blu-ray

Elokuvia ei taida löytyä Netflixistä.

Tahraton mieli (elokuva katsottu)

14.7.2017 Yleinen

Tuli toissapäivänä katsottua taas tämä elokuva Tahraton mieli. (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

Katselin tällä kertaa elokuvan sängyssä maatessani ja silmäilin vain välillä telkkaria, koska muistin elokuvan niin hyvin, että kuuleminen riitti.

Elokuvasta saa lisätietoa Wikipediasta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tahraton_mieli

Sieltä kopsasin tällaisen juonikuvauksen:

Joel Barish (Jim Carrey) järkyttyy kuullessaan, että hänen tyttöystävänsä Clementine Kruzynski (Kate Winslet) on poistanut hänet mielestään. Raivoissaan hän haluaa saman järjestelmän avulla poistaa itsekin Clementinen mielestään. Mutta kun muistot Clementinesta alkavat hämärtyä, Joel rakastaa tätä vieläkin.

Ystävänpäivänä 2004 Joel herää kotonaan Rockville Centerissä. Hän on masentunut ja ahdistunut ja päättää lintsata töistä ja lähteä junalla Montaukiin. Kotimatkallaan hän tapaa (uudelleen) Clementinen, eikä muista tästä juuri mitään. Pian Joel saa kuitenkin tietää, että hänellä on ollut suhde Clementinen kanssa, hän ei vain muista sitä.

Elokuvaa ei tällä hetkellä löydy Netflixistä enkä löytänyt sitä DVD:llä suomalaisista nettikaupoista.

The Butterfly Effect (elokuva katsottu)

4.7.2017 Yleinen

Olen nähnyt tämän leffan monta kertaa. Siinä näyttelee mm. Ashton Kutcher (joka on mielestäni hyvä näyttelijä), ja se on vuodelta 2004. Eri näyttelijät esittävät pääosaa eri ikäisenä. Vanhinta ikää esittää Ashton Kutcher.

Juonessa päähenkilö, Evan Treborn, saa nuorena muistinmenetyksiä. Vanhempana hän kykenee palaamaan hetkiin, jotka on muistinmenetyksen takia unohtanut ja yrittää näin korjata pieleen mennyttä tulevaisuutta.

Nyt kun katselin elokuvasta tietoja internetistä, huomasin että sille on tehty 2 jatko-osaakin, joita en tosiaan ole nähnyt. Lisää tietoa elokuvasta löytyy Wikipediasta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perhosvaikutus_(elokuva)

En löytänyt netistä suomalaista verkkokauppaa, josta saisi ostettua elokuvan, mutta ainakin tällä hetkellä se löytyy Netflixistä.

E. T. (elokuva katsottu)

22.5.2017 Yleinen

Muistaakseni olen nähnyt tämän elokuvan usein niin, että olen katsonut vain kohtia sieltä täältä. Nyt katsoin elokuvan kokonaan. Sanoisin, että ihan ok elokuva. Ehkä haluan joskus katsoa tämän vielä kerran, mutta ei kuulu omiin suosikkeihini.

Kerron vielä nopeasti juonesta, vaikka melkein kaikki sen varmaan tuntevatkin. Eli jostain kaukaa ulkoavaruudesta tulee otus, jolla on jotain ongelmia terveyden kanssa, saa yhteyden kotiväkeen, ja jota joku pieni lapsiporukka auttaa pakenemaan Maasta. Ja elokuva päättyykin siihen, kun otus on viimein maapallolle saapuneessa avaruusaluksessa ja lähtee kotia päin.

Elokuvan voi ostaa vaikkapa täältä (hintaan 7,95€):

http://cdon.fi/elokuvat/e-t-%3a_the_extra-terrestrial-21305854

Ja löytyy myös Netflixistä! :)

Paluu tulevaisuuteen III (elokuva katsottu)

17.3.2017 Yleinen

Tulipa katsottua taas kerran tämäkin elokuva. Veljeni sanoo, että ykkönen oli paljon parempi. Elokuvassa näyttelevän Christopher Lloydin mielestä tämä on kuitenkin paras osa sarjasta. Ja omasta mielestäni elokuva on aikaisempien osien ohella yhtiä maailman parhaimmista elokuvista. Kuten aikaisemmin kirjoitin, kaikki leffat löytyvät Netflixista, joten sinne vain katsomaan! :)

Täältä löytyy myös koko trilogia DVD:inä:

http://cdon.fi/elokuvat/paluu_tulevaisuuteen_1-3_-_box_(3_disc)-9188936

Eikä maksa enempää kuin vähän alle kympin! :)

Paluu tulevaisuuteen II (elokuva katsottu)

5.3.2017 Yleinen

Monta monta kertaa tämänkin leffan olen nähnyt. Ihan yhtä hyvä kuin sarjan ensimmäinen elokuva, sanoisin. Kolmannenkin osan katson kai tässä lähiaikoina. Jos kiinnostaa, niin tämän elokuvan voi ostaa DVD:nä täältä:

http://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/paluu_tulevaisuuteen_2/P46636

Ja Blu-raynä täältä:

http://www.discshop.fi/elokuvat/bluray/paluu_tulevaisuuteen_2_blu_ray/P84510

Kaikki Paluu tulevaisuuteen -elokuvat löytyvät myös Netflixistä!

Paluu tulevaisuuteen (elokuva katsottu)

1.3.2017 Yleinen

Tämän olen nähnyt luultavasti yli 10 kertaa ja on yksi suosikkielokuvistani. Jatko-osatkin ovat hyviä ja nekin aion katsoa taas tässä lähiaikoina. En löytänyt tätä netistä tilattavaksi, mutta Netflixistä löytyy koko trilogia! Joten sinne vain katsomaan. :)