Selaat arkistoa kohteelle neste.

Nesteenpoisto

6.5.2014 Sekoseko, Terveys, Vakavasti otettava, Yleinen

Mulla on paino noussut viime aikoina sellaista 0,2 – 0,3 kiloo / päivä, joskus jopa 0,5 kg, siis oikeesti. Ja syön todella harkiten, joten syy on muussa kuin normaalissa läskilihomisessa. Ja ilmeinen syykin on nyt selviämässä, se on kilpirauhasten vajaatoiminta, näin ainakin lääkärin ja labrakokeiden mukaan. Mut nyt se pommi, jota en edes luvannut:

Jumalauta: kävin aamulla vaa’alla, okei, se näytti älyttömän paljon. Vaan otimpa päivällä labran jälkeen 5 kpl nesteenpoistopillereitä, vaikka lääkäri kirjoitti pari kuukautta sitten vain yhden pillerin päivää kohden. Mut, enivei, oon nyt virtsannut ekaks varttitunnin ja nyt illemmalla puolen tunnin välein, ja painoa on lähtenyt 4,5 kiloo! Siis 4,5 kg yhdessä päivässä!!! Oon kohta kuivan luonteeni lisäksi kuiva kuin rusina.

Juu, eihän tällainen painonpudotus terveellistä oo, ehkä vaarallistakin, ja vähän minuu huippaakin ja päätä särkee oudosti. Mut tää vaan kertoo, että oon aivan täynnä nestettä, enkä niinkään oo saanut uutta läskiä, luulisin ainakin. Oon ihan oikeasti syönyt tosi vähän verrattuna siihen mitä söin, kun olin töissä ennen tätä pitkää sairauslomaa.

Verenpaineesta sen verran, että yläpaine on tullut 25-30 pinnaa alaspäin, ”huippulukemista” lähes 100 pinnaa alaspäin, ja alapaine on pienessä pudotuksessa sekin. Syke pikkasen pomppii, mut niinhän se on tehnyt jo monta kuukautta.

Saas nähä miten yö menee. Voi olla, että joudun nukkumaan vessan pytyllä :)

ÄLKÄÄ KOKEILKO TÄTÄ! Siis oikeesti: ei, ei ja ei!