Selaat arkistoa kohteelle neitsyys.

Huora on voimasana

15.7.2016 sukupuolisuhteet

Tänään tahdon käsitellä erästä tärkeää, yhteiskuntaamme riuduttavaa aihetta josta minä, monien muiden miesten tavoin, olen nuoren elämäni joutunut kärsimään. Puhun siis naisten valtapelistä miesten kustannuksella.

Naisten harjoittaessa irrationaalista seksuaalipolitiikkaansa hämärässä baaripöydässä toinen toistaan kummallisempien tyyppien käsivarteen takertuen kun me vankat, hyvät miehet joudumme tyytymään vain silmäpaloihin, nousee mieleen helposti kysymys: ”mitä naisen päässä liikkuu?”

Tätä kysymystä olen pohtinut omalla tahollani jo kolmatta vuotta, mutten tunne päässeeni puusta pidemmälle. Olen tavannut monenlaisia naisia, vaan yhdeltäkään en ole saanut haluamaani tyydytystä. Kaava on aina ollut sama: suhde alkaa (mahdollisesti) molemminpuolisella kiinnostuksella, joka ajan myötä hiipuu ystävyyteen. Yhtälöön kuuluu myös aina joku toinen mies, joka on sitten niin ihana jne.. Usein tämä mies on täysi vätys. En ole koskaan voinut ymmärtää moista mentaliteettia.

Naiset hallitsevat elämääni. He hallitsevat ajatuksiani kun eivät ole läsnä, ja käytöstäni kun ovat. Edes unten seesteiseen maailmaan en pääse pakoon naaraslonkeroiden vallanahnetta kohtikurottelua. Olen heidän lapsenmielisten aivoitustensa pingoittaman narun pompoteltavana kuin marionetti, päivästä toiseen. Ymmärrät varmaankin, että polttava h-sana nousee aika ajoin kielen kärjelle ja tahtoo pompata ulos. Huora on voimasana – suunniteltu miehille, jotka ovat kyllästyneet ”heikomman” sukupuolen harjoittamaan mielivaltaiseen syrjintään kumppaniensa suhteen.

Mistä tämä naisten kummallinen dikotomia – yhtäällä elkeissään kuin Cruella de Vil tai Narnian valkea velho, toisaalla kuin yksin kotiin jätetty koiranpentu? Ja kuinka päästä näiden tunteiden hallitsevalle puolelle? Näihin kysymyksiin jätän yksinäisten miesten veljeskuntamme aatokset viikon aluksi. Olkoon se myös voimakkaamman tulevaisuutemme ensimmäinen päivä.

Esittely_kuva10