Selaat arkistoa kohteelle negafiilikset.

Tunteilua

27.8.2015 Yleinen

Huomenna tulee viikko alkionsiirrosta. Eilen oli ensimmäinen päivä, kun vatsa ei ollut turvonnut, joten nyt on fyysisesti hyvä olo. Voisi ehkä tänään uskaltautua jo pienelle kävelylenkille, onhan tässä reilu viikko tullut jo makoiltua. Muuten fiilikset menee ihan laidasta laitaan. Nyt on itellä jotenkin tosi negatiivinen fiilis. En usko onnistumiseen sitten yhtään. Odottelen vaan sitä klinikan jättimäistä laskua ja mietin, mitä sitten kun pakasteessa oleva alkiokin on siirretty… Riittääkö rahat vielä yhteen IVF-hoitoon, kun alkaa opiskelut. Tiedän, ettei näitä pitäis nyt miettiä, että pitää mennä päivä kerrallaan, mutta jotenkin sitä vaan miettii elämää eteenpäin sen pettymyksen jälkeen. Yritin tuossa muistella miltä tuntui viimeksi ennen positiivista raskaustestiä… vahvin merkki plussasta oli se turvotus joka palasi kaksi tai kolme päivää ennen positiivista raskaustestiä. Onneks toi koulu alkaa maanantaina niin saan nyt sit paljon muuta ajaltavaa. Mietin jo, että viitinkö tehdä raskaustestiä ennen kun meen sinne verikokeeseen. Tosin ehkä se pettymys ei oo sitten niin suuri, kun sen vastauksen jo tietää.

Eilen kävin tosiaan siellä psyk.polilla höpöttämässä sen tätin kanssa. Kyllä oli niin turha reissu, että huh huh. Puolisen tuntia hän mua siellä piti ja siitäkin oli jo puolet ihan liikaa. Ai, että mä en kestä semmosta lässytystä ja jonnin joutavaa diipa-daapaa. Lähinnä hän kyseli, että millä fiiliksellä koulun aloitukseen ja tietty muisti taas ite kertoa mitä kaikkea hän on opiskellut jne. Jos jossain on ollut vaivaantunut olo niin tuolla. Onneksi se on nyt ohi. Mutta enpä jaksanu hänelle kertoilla, että uusi hoito on jo takana jne.

Kauheeta miten negatiivinen teksti tästä nyt tuli. Mutta kuvaa kyllä hyvin tän hetken fiiliksiä. Et ei voi mitään, sorry.