Selaat arkistoa kohteelle naapurit.

Luola

17.7.2016 Yleinen

Kerran lapsena istuin kotipihamme rikkinäisessä kiikussa ja vieressäni keinui kaverini, jota olin nähnyt harvoin. Kerroin hänelle muutama vuotta vanhemmasta naapuristani, joka oli pari päivää sitten esitellyt jalkapallotaitojaan. Hän oli pomputellut jaloillaan palloa ilmassa ja hetken aikana saanut parhaaksi tuloksekseen neljä pompautusta peräkkäin. Se oli mielestäni todella vähän.

Katsoin naapurin ikkunaan ja sanoin kaverilleni, että siellähän hän onkin. Huusin sinne jotakin, enkä yhtään välittänyt siitä, oliko siellä ikkunan takana oikeasti ketään. En ainakaan huomannut.

Hän valehteli usein. Hän esimerkiksi väitti, että hänen koulukaverinsa on keksijä, joka oli mm. rakentanut taskulaskimesta ja jäätelötikusta joystickin. Ikäisilleen hän ei kuitenkaan valehdellut, eikä kiusannut muita kuin itseään fiksumpia ja nuorempia. Aina kun hänellä oli luokkakavereita mukanansa ulkona, hän kiusasi heidän kanssaan meitä talon nuorempia ihmisiä. Hän sanoi joskus, että hänen vain pitää esittää heille.

Hän oli myös sitä mieltä, että yskin ihan liian hiljaa.

Myöhemmin hänen isänsä kertoi äidilleni, miten häntä harmitti, kun hänen poikansa ei halunnut jatkaa enää jalkapalloharrastustaan. Hän oli kuulemma enemmän kiinnostunut musiikista ja hänellä olikin oma bändi nimeltä Eat Metal. Luultavasti hän oli kosketinsoittaja, koska siihen malliin hän kerran oli näppäillyt sormillaan ilmaa viereisellä bussinpenkillä.

Ja hänen isänsä oli ulosottomies, jolla oli tapana ottaa ihmisiltä ulosottamiaan tavaroita itselleen. Heidän asuntonsa sijaitsi kerrostalon alimmassa kerroksessa ja sen alle oli kaivettu kotoisa luola. Sinne perheen isä aina kätki anastamiaan tavaroita. Muistan pojan sanoneen minulle kerran siitä. Että sinne pääsivät vain harvat ja valitut.

Olin siellä unessani. Tykkäsin paikasta. Ainoat esineet, joita muistan nähneeni siellä olivat kuitenkin kosketinsoittimia. Niissä oli lappuja, joissa luki ”to do!” joten ajattelin, että ne olivat rikki ja niitä oltiin korjaamassa.

Ajattelin, että minäkin haluan oman luolan.

Päivä 106, yhteensä 15 viikkoa Cambailua

21.12.2015 Yleinen

21122015Aamulla suuntasin Valmentajalle, tulokset voi nähdä täältä » Olen tyytyväinen :) Hitaasti, mutta varmasti paino vetää alas :)

Naapurit kävivät joulukahvilla tänään ja siinä samalla maistoin ensimmäisen itseleipomani jauhelihapasteijan ja pari palaa mallaslimppua. Saan ainakin enemmän kaloreita ;)

Ateriat

  • klo 9.45 Cappuccinopirtelö, 138 kcal
  • klo 11.40 Nepalilaistyyppinen kanakastike 110g ja vihanneksia 190g, 181 kcal
  • klo 16.20 Chocolate Velvet, 153 kcal
  • klo 18.00 Mallaslimppua Oivariinillä ja jauhelihapasteija (itsetehtyjä), 198 kcal
  • klo 20.20 Ruispala ja kalkkunanakkia 80g, 153 kcal
  • klo 21.00 Suklaaminttupirtelö, 145 kcal

21122015Ja kuten valmentaja käski, syön enemmän. Tässä yhteensä lähes 1000 kcal eli 968 kcal! Valmentaja ohjeisti myös pitämään ”lomaa” jouluaaton ja joulupäivän sekä uuden vuoden. Kaipa sitä pitää totella ;)

bene_pinkki

Okei, eli siis…

18.7.2015 Yleinen

Meillä on sellainen ”ryhmä” jossa tanssimme, ja myymme mokkapalaa


 

Eli pidetään esityksiä joihin kutsumme naapurit (Ei, en asu kerrostalossa), ja myymme mokkapalaa. Saamme yleensä kokoon n.15-25€. Jos olet turhautunut rahan puutteeseen ja sinulla asuu halukkaita naapurissa,  niin voit kokeilla (minä pistän muut tanssimaan)! Tämä ei ymmärtääkseni (vielä) ole kovin käytetty keino kerätä rahaa? Se on myös  aika kivaa!!! Eikä esityksen välttämättä tarvitse olla tanssi, voit myös kokeilla taikatemppuja ja muuta sellaista. Jos et jaksa esitystä ollenkaan, kokeile kojua! (Pihalle) Kavereiden kanssa on kiva testailla kaikkea, ja, mikä tärkeintä, kerätä rahaa :D XDDDD