Selaat arkistoa kohteelle muuttaminen.

Ideoiden etsintää ja löytöjä isolla ällällä! :)

31.10.2014 Koti ja Sisustus, remontointi, remontti, remonttiblogi, sisustaminen, Uudet blogit, Yleinen

Hellurei!

Tämä viikko ollaan maanantaita ja tiistaita lukuun ottamatta oltu poissa talolta. Oman pääni sisällä kyllä olen tehnyt remonttihommia. Viime yönäkin kaksi tuntia :)

Onneksi hommat on talolla mennyt eteenpäin, koska Jarkon isä ja Wilma ovat ahkeroineet siellä meidänkin puolesta. Lattioita ja seiniä on saatu taas vähän enemmän auki ja kohta päästään kaksion keittiö sekä kylpyhuone laittamaan uuteen uskoon!

Itse olen tutkaillut tällä viikolla netistä kaikkia DIY-juttuja. Pinterest on aivan mahtava paikka, josta saa kyllä aina niin loistavia ideoita.

Tässäpä muutama hauska idea, jotka sieltä poimin.

http://www.pinterest.com/pin/199565827211415635/

http://www.pinterest.com/pin/109353097174319739/

http://www.pinterest.com/pin/411727590906887381/

Ja ei maksa paljoa jos työkalut pysyy hyppysissä! :)

Jarkko on tehnyt tällä viikolla mahtavia löytöjä! Nyt on mm. yli 60 neliötä sisustuskiveä, uusi peililiukuovi, poreamme sekä ihana vanha iso löhönojatuoli. Rahaakaan ei ole mennyt juuri nimeksikään o/

Kunnon sikarituoli! :)

Kunnon sikarituoli! :)

IMG-20141031-WA0006

Mukava satsi sisustustiiltä :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sillä välin kun Jarkko on tehnyt löytöjä ja laittanut meidän pakettiauton kuntoon (joka ystävällisesti hajosi seuraavana päivänä kun oltiin se ostettu) niin minä olen pakannut tavaroita muuttolaatikoihin sekä yrittänyt kaupitella ihmisille ylimääräisiä tavaroita. Kotikirppiksellä olen tienannut ”huimat” 20 euroa! ;) Kyllä passaa tuuletella tuommoisilla summilla…

Huomenna päästään talolle ja tarkoitus on viedä isompia tavaroita sinne. Toivotaan, että viikon sisään olisi kimpsut sekä kampsut pakattu kasaan eikä tarvitsisi enää Kuopiossa viettää yhtään yötä tässä muuttokaaoksessa :)

Ai, mikä kaaos?!

Ihan siistiä on, tervetuloa!

Pikkusen löytyi ylimääräistä tavaraa kaapeista...

Pikkuisen löytyi ylimääräistä tavaraa kaapeista vaikka edellisestä muutosta on vasta vuosi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt lähden miettimään mitä teen noille kirppiskamoille ja kuinka saan pidettyä silmäni auki iltaan saakka :D

 

/Salla

Sisustuslehdistä voit myös löytää hyviä ideoita. Harmittava trendi tuntuu vaan olevan pääpiirteittäin maalaisromantiikkaa ja valkoista väriä.

Tilaa lehtiä tästä

Muuttoremppaa

7.7.2014 Vakavasti otettava, Vapaa-aika, Yleinen

Juu, tässä on ollut ja on yhä heinäkuu aikaa tehdä muuttoa ja remonttia. Oikeastaan päinvastaisessa järjestyksessä siis. Anyway, asiaan.
Muuttomatka on hyvin pitkä, not. Muutan Kuusankosken keskustasta Kuusankosken keskustan viereen Kymijoen toiselle puolelle. Autolla matkaa keskustaan tulee olemaan 1,1 km, fillarilla/kävellen n. 850-900 metriä.

Näkymä makkarista ulos

Näkymä makkarista ulos

Rempasta:
Seiniä ja vähän muitakin pintoja on tasoiteltu ja hiottu. Kolmion noin 130:sta maalattavasta seinäneliöstä on nyt maalattu kaikki, jäljellä on enää pientä pensselipuuhaa arviolta yhden päivän ajaksi.
Ovia ja kaappeja on kiristelty ynnä viritelty, lamppuja siirrelty ja asenneltu, lavuaaria ja wc-istuinta trimmailtu + pientä muuta säätöä tehty aika lailla. Yksi suurimpia haasteita tulee olemaan lattioiden saattaminen edes auttavalla tavalla elinkelpoisiksi. Vanhaan ja vähän ikävän näköiseen sisäkattoon ei nyt kosketa.

Keittiön verho

Keittiön verho

Hankinnat:
Niin, kalustehankintojakin on pitänyt ja pitää yhä suorittaa. Hankittu on jo (omien vähäisten kalusteideni lisäksi) mm. kattolamppuja, keittiöpöytäryhmä (kiitos ihana Maikki), mökötyshuoneen levitettävä puusohva, pari nojatuolia ja luonnollisesti baaritiski. BAARITISKI, JEE! Niin, ystäväni joen pohjoispuolelta Poti kävi pyynnöstäni mitoilla, aikeenamme on rakentaa itse baaritiski, jonka sisuksiin asennetaan mm. aito baarijääkaappi. Siitä myöhemmin lisää.
Hankittavaa on paljon, sillä muutan valmiiksi kalustetusta yksiöstä kalustamattomaan kolmioon. Siinä Visa vinkuu ja setelit suhisee, ennen kuin paikkaa voi kodiksi kutsua. Eilen illalla ostin verkkokaupasta ihka uuden television, Samsung 40″ LED-TV:n.

Keittiön pöytä

Keittiön pöytä

Noh, myöhemmin tästä lisää. Ammattimaista lattiasiivoushenkilöä (kauttaaltaan vanha muovimatto) kaipaisin, tietääkö joku jonkun? Hjelppa mej, saat halin ja ehkä toisenkin. Ja pannusumppia, totta kai.

Saa tulla pyyhkimään

Saa tulla pyyhkimään

Niin tai näin, yritän päästä nukkumaan uuteen asuntoon, jolle muuten oon antanut nimen Ranska, jo tällä viikolla ennen heinäkuun puolta väliä.