Selaat arkistoa kohteelle Muumit.

Lokakuu 2016

12.10.2016 Yleinen

img_1629

Muumeilla on vielä puolukoita keräämättä. :)

Levottomat jalat

22.10.2014 Treeniblogi, Yleinen

Kerroin aikaisemmassa postauksessa kuinka tänään on kevyt treenipäivä, palauttelen lihaksia ja otan rennosti. Ei ihan onnistunut. Aamupäivän pilateksen jälkeen tein ruoan ja opiskelin ranskaa. Siinä pähkäillessä huomasin kuinka kehoni ja varsinkin jalat pyrki liikkeeseen kokoajana. Hytkytin jalkoja ja muu kroppa kiemurteli, olin hyvin levoton. Kamppailin kuitenkin ihteäni vastaan ja hoin itselleni että tänään en juokse tai rääkkää itseäni. Olin tehnyt Ranskan tehtävät ja lähtöön aikaan miltei kolme tuntia. Mitä teen?  Hytkyin levottomana huoneessa ja keksimällä keksin itselle tekemistä. Pyykkäsin, siivosin huoneeni ja aikaa kului noin 20min. Onko tämä se addiktio tai riippuvuus? Pelästyin itseäni hieman.

Olin siis tänään vapaalla ja muistin että en ole ollut tänään ulkona paljoa enkä lasten kanssa mene tänään pariksi tunniksi ulos. Olin muutenkin jo alkanut väsymään ja ulkoilma piristäisi. Siinä minulle veruke miksi lähteä lenkille. Eikun juoksutamineet päälle ja ulos, kunnon hiki ralli pitkin metsää. Polulla oli nyt haasteita, tie oli liukas koska on satanut niin paljon, eilis öisen myrskyn jäljiltä tielläni oli puiden oksia ja lehtiä niin paljon etten nähnyt missä polku meni. Se ei kuitenkaan haitannut vauhtia, ajattelin koko ajan että täytyy saada hiki. Ja niin sainkin, sitten eikun suihkuun ja laittautumaan Ranskan tunnille. Ensi yönä on kyllä pakko saada nukuttua hyvin, lihakset viestittää mulle jo et nyt tarvitaan lepoa. Lenkillä en nimittäin jaksanut enää yhtä kevyesti kuin aikaisemmin. Huomenna aion kokeilla kahvakuulailua ja tiedä mitä muuta sitä keksii ;)  sunnuntaina aion pitää täydellisen lepopäivän, en tee yhtään mitään. Pelottaa ihan et miten käy.

Lähdössä ranskaa opiskelee

Lähdössä ranskaa opiskelee

sain tänään ihanaa postia, muumit ja olemisen arvoitus! Eli pääsen ton jo aloittamani kirjan jälkeen tutustumaan muumeihin paremmin eli psykologian kautta. I like it! Mutta nyt kunnon ilta pala ja venyttely ja sit pakko nukkua, vaikka virtaa ois vielä…

image

-duraselpupu liialla virralla

p.s. Huomenna meillä on link aupair tapaamisessa halloween bileet ;)

image