Selaat arkistoa kohteelle molo kids.

alekoodeja ja jutustelua

13.2.2015 Äitin asioita, Arkipäivien asioita, Vaatemerkit

Sain tänään jotain aikaiseksi! Siivosin ja pesin ikkunoita :) ja järjestelin tavaroita. Ihana tunne. Aamulla olin varma etten saa aikaiseksi mitään. Olin taas niin väsy. Ajatella jos meille oikeasti syntyy tyttö. Kahden pojan jälkeen se on ihanan hurja ajatus. Jotenkin itselle on tullut varmuus jo poikien kasvattamisesta. Tuskin tytön kasvattaminen nyt siitä kovasti eroaa mutta kumminkin. Mutta tilasin Emmyltä kasseja ja lähetän sinne myytäväksi. Käykäähän tutustamassa aika kivaan second hand verkkokauppaan jossa on alet menossa.

http://store.emmy.fi/

Emmyn Ystävänpäivän viikonlopputarjouksena (15.2. klo 23:59 asti) kaikista yli 40 € tilauksista 10 € pois koodilla KAVERI14HELMI!

Lisäksi suosittelen todella lämmöllä Aati O. Verkkokauppaa! Sinnekkin on alekoodi

 

Aati O.-verkkokauppa tarjoaa 10 % alennuksen sekä ilmaiset toimituskulut kevään uutuuksista koodilla aatio. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 15.2.2015 asti.

Käy kurkkaamassa valikoima: http://www.aatio.fi/

myös Boozt.comilla on -10% tarjous

Itse ostin Boozt.com ista ihanan Molo Kids Hill Floral softshell haalarin koossa 74. Tämä taitaa olla aika suosittu haalari koska Aati O lla oli haalaria vain koossa 68 ja tulossa koko 86. Booztilla oli 74 ja 86cm koot. Olen lukenut että tämä on todella pieni kokoinen tai siis että koot on todella pieniä.

Kokemuksia ostetuista lastenvaatteista

29.11.2014 Vaatemerkit, Yleinen

Sain ajatuksen kirjoittaa, koska ajattelin eilen, että olen ensimmäistä kertaa tyytyväinen Lassie merkkiin. Aikaisemmin kirjoitin, että ostin 128cm koossa Lassien kurahousut. Sellaiset jossa on henkselit ja ne nousee aika ylös. Ne on todella hyvät! Pienemmällä on T2H kurikset mutta niissä on aina liian pitkät henkselit.

 

Reiman haalareihin olen edelleen todella tyytyväinen ja en merkkiä kyllä vaihda. Oli kyse toppahaalarista, vk haalarista tai asusteista.

 

Samoin Viking talvi- ja syksyn vk kengät ovat loistavia. Toiset luottokengät ovat Nokian kumpparit. Välihaalareiksi suosittelen edelleen Reiman fleece haalaria sekä Ruskovillan villahaalaria.

 

Meillä käytetään Ruskovillalta myös kaulureita ja kypärä hattuja sekä yhdet tumput ja villasukatkin meiltä löytyy. Ja ainiin talvella käytetään edelleen Kuomia

Meillä on ensimmäistä kertaa käytössä Mini Rodinin panda takki. Poika tykkää siitä todella paljon. Se on helppo pukea, koska kangas takin sisällä on liukaspintainen. Sisävaatteissa Tykkään ja lapset edelleen meandi housuista ja paidoista. Isommalle oon ostanut nyt Molon paitoja koska ne on enemmän isojen.

supatusta ja salaisuuksia

21.10.2014 Yleinen

Aikaa on taas vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. Niin paljon on tapahtunut.. Meille syntyy kolmas lapsi, olen ollut töissä ja lumi satoi eilen maahan. Alkuraskaus meni pahoinvoidessa. Suussa oli todella karvas maku, joka vääristi ruokienkin mauat. Todella kamala maku. Oksensentelin ja voin pahoin varmaan 2,5kk. Sen jälkeen alkoi karmea närästys ja happamat ryöhtäykset sekä päänsärky. Nyt on menossa rv 20 ja voin hyvin kun sain närästykseen lääkkeet. Kokeilin vaikka sun mitä ja monikaan ei auttanut. Maha kasvaa ihan ok vauhtia ja tänään taisin tuntea ensimmäiset potkut. Minulla on istukka edessä joka blokkaa nuo potkut. Saa nähdä kumpi sieltä on tulossa :)

 

Vanhemmalle lapselle ostin Reiman uuden toppiksen -25%alesta. Ihmettelin haalarin sisällä olevia henkseleitä kunnes luin, että ne on tarkoitettu, että jos mennään kauppaan yms. Huhuja ei tarvitse sitoa vyötäisille. Aika käytännöllinen keksintö!

 

Meandi kausikin vaihtui. En ole ostanut vielä mitään. Alesta voisin ostaa. Olen ihastunut Molon vaatteisiin ja pojatkin tykkää. Molon ulkovaatteista en pidä ja siinä suosin Reimaa sekä kengissä Viking ja Kuomia. On meillä Kivat kypärä myssyt ja ruskovilllan villavaatteet.

 

Sain -10e alesta Viking talvigoret molemmille lapsille netanttilasta koodilla NETANTTILA15. Tilasin eri tilauksiin niin sain per kengät aina alen ja hain kaupasta kengät niin säästin postikulut.

 

Mutta lisää joku päivä :)