Selaat arkistoa kohteelle mitä.

Moikka maailma!

7.4.2015 Yleinen

Nimenomaan, moikka maailma! Naurahdin tuota automaattista otsikkoa, joka ilmestyi tätä blogia aloittaessa. Antaa sen olla sitten noin kun kerran tyrkyllä on… Ollaan sitä ennenkin oltu maailman kanssa tekemisissä, en siis ihan uusi tuttavuus ole, vaikka joku voisi sanoakin että tynnyrissä kasvanut. Ja edellisellä lauseella en väitä olevani julkkis, vaikka täällä pienellä paikkakunnalla kaikki tuntuvatkin tuntevan (kyläkaupalta on hyvä välillä käydä kuulemassa, mitä meidän huusholliin taas kuuluu)…

Mutta asiaan (jos tälle sivustolle koskaan asiaa ilmaantuu, niin huutakaa bingo!), pitkän aikaa olen ollut eräänlaisessa tienristeyksessä elämässäni ja mieleen pilkahti, että blogin pitäminen voisi toimia terapeuttisena istuntona ajoittain. Jatkossa siis valmistautukaa turhautuneeseen sanaryöppyyn työttömyydestä, työnhaun tuskasta, aamuöisin herättelevästä kissasta ja vanhan auton omistamisen ihanuudesta. Eli laajaa settiä ainakin lupailen, varmaa ainakin on se että tiedossa on mutkia elon tiellä!

Kuka, mitä, häh?

11.6.2014 Yleinen

Eli aluksi tämmöinen kuka mitä häh esittely: Eli täällä kirjoittaa 24 tässä kuussa täyttävä nainen. Asun tampereella avomiehen ja kissan kanssa. Opiskelen rakennusmestariksi ja käyn osa-aika töissä.  Yksi aikaisempi ammatti löytyy taustalta. Valmistuin tuossa reilu vuosi sitten rakennusreustauroijaksi. Eli hyvin tavallinen elämä, mutta mitä tältä elämältä jää ylitse aikaa värkkäilen kaikkea pientä aikani kuluksi.

Käsitöitä olen harrastanut ihan pikkulikasta lähtien. Äitini puoli suvusta on pitkän linjan käsityöläisiä. Mummo opetti minut kutomaan lapasen kun olin 6-vuotias ja siitä se sitten lähti vaihtelevalla menestyksellä! Koulussa valitsin teknisentyön. Sanoin äidille että neulomaan opin koska vain maltan istua alas, mutta sirkkeliä ei isä anna käyttää, ennenkuin olen tarpeeksi vanha ostamaan sen itse. Tämän seuraksena mukaan astui sitten nuo puutyöt pienemmistä rasioista aina vähän suurempii huonekaluihin asti. Jonkun verran on tullut opiskeltua myös kuvataiteita ja maalaan ja piirrän myöskin suhteellisen aktiivisesti.

Tätä blogia haluan pitää sen vuoksi että olisi kiva vähän julkaista noita kuvia joita alkaa olla koneella useampi valokuva albumillinen. Lisäksi en viitsi facebook ystäviä kiusata loputtomiin ”katsokaa mitä nyt taas tein” päivityksillä. Ne joita minun tekemiseni kiinostavat voivat sitten lukea niitä täältä.

Kun uusia projekteja on niin paljon hauskempi aloitttaa, tuntuu niiden vanhojen lopettaminen välillä vaikealta. Ehkä tästä blogin pitämisestä syntyy myös inspiraatiota lopettaa nopeammin, että voin esitellä tekeleitäni internetin ihmemaailmassa (Toivoa tietysti voi ainakin). Pitkäjänteisyys on hyve, mutta se ei ole itsestään selvyys ainakaan minulle.

Toivottavasti jotain ihmisiä sattuu kiinnostamaan ja ehkä ilahduttamaankin tämän blogin olemassa olo!

Näin jälkikommenttina sanottakoon vielä, että pahoittelen kirjoitusvirheitä. Minulla on keskivaikea lukihäiriö minkä vuoksi päivitykset on luultavasti täynnä yhdyssana virheitä yms. Pyrin oikolukemaan kirjoitukseni mutta lukihäiriöisen oikoluenta on kuin  ummikon palkkaminen tulkiksi…