Selaat arkistoa kohteelle mitä kuuluu.

Aika,minne menit?

23.11.2017 Yleinen

Moi!

Aika vaan on taas menny. En vaan yksinkertasesti oo ehtiny kirjottaan tänne, vaikka monen monta kertaa on ollu sellanen tunne, että nyt olis ihan loistava hetki kertoo miten menee ja minkälaisia ajatuksia tällä hetkellä on meneillään pääkopassa.
Mutta kerran kun tänne oon taas eksyny,niin taitaa olla pieni life update kohillaan.

Niin kun sanoin, aika vaan on menny. Suurin syy siihen on ollu työt. Alotin toukokuun puolenvälin paikkeilla työt, ja siellä nyt oon sit ollu siitä saakka.  Sen piti olla vaan vähän lyhyempi juttu, mutta sitten olikin tarvetta viel työntekijälle ja ainakin vuoden loppuun asti oon nyt sitten siellä :)
Päivät on ollu aika pitkiä ja sit iltasin ei vaan oo oikein mitään ihmeempiä jaksanu, vaikka motivaatioo olis ollu riittävästi. Oon tykänny ihan hirveesti mun työstä ja oon tosi kiitollinen siitä, että mulla ylipäätään on töitä, varsinkin kun en sillon keväällä hakenu heti mihinkään kouluun, koska en vaan yksinkertasesti tienny, mitä mä haluan tehdä ja opiskella.
Ja tosiaan kaiken välissä tuolla jossain valmistuin ylioppilaaks,sain valkolakin ja  oon onnellinen ja helpottunu siitä :)

Tää oli vähän sekava postaus ehkä, mutta siinä oli pääasiassa ne jutut mitä halusin sanoo :)
Uutta ja ihmeellistä on tiedossa ja se on jo työn alla hyvää vauhtia,pientä fiksausta ja parantelua vaativia toimenpiteitä pitää tehä, mutta hyvää kannattaa odottaa :)
Kirjotan tänne mahdollisimman pian, luultavasti varmaan jo viikonlopun aikana, koska oon jotenkin super fiiliksissä taas tästä :)
Siihen asti se ois moi moi! :)