Selaat arkistoa kohteelle mind control.

Lady Gaga

19.11.2014 Yleinen

Lady Gaga saavutti valtavan maailmanlaajuisen menestyksen vuodessa. Hän on kertonut uskovansa että eräänä päivänä häneen meni henkenä hänen edesmennyt musikaalinen tätinsä, jonka lahjoista Gaga hyötyy. Kun hänen persoonansa syventyy niin löytyy paljonkin outoja juttuja ja haastatteluita hänen painajaisistaan ja hengestä joka häneen vaikuttaa. Kannattaa katsoa läpi youtube videot, joissa käydään käpi satanistinen symboliikka jota Lady Gaga ja muut käyttävät videoissaan jatkuvasti.

Lady Gaga kertoo rakastavansa Judasta ja vannoo asiansa Luciferin kautta. Hän on omien sanojensa mukaan ”mother monster” fanit, jotka ainakin suomen ulkopuolella ovat hyvin fanaattisia, hän on nimennyt ”little monsters ” Lady gagan videot ovat täynnä symboliikkaa. Live show sisältää aika ajoin verishown mm. mtv music awards 2012. Vaikuttaa siltä aiempien grammy ja music awardsien perusteella että niiden showt luodaan ikään kuin valtavaksi julkiseksi mediaseksikkääksi saatananpalvonnaksi ainakin osan esiintymisten perusteella, tutkikaa niin huomaatte itse.

sekä http://www.youtube.com/watch?v=AdTGiQAj1zM

Oli myös jokin liveshow jossa Gaga joi verta sydämestä siis varmaankin eläimen verta tekosydämestä.

Näillä pop diivoilla on ”alterego” henki joka kertoo heille asioita ja ottaa heistä vallan. Lady gaga on kertonut tästä julkisesti samoin beyonce jne

esim. http://www.youtube.com/watch?v=cd4FXib6yG4 kohta n.38:30

 

Lady gaga examination:

http://wowdoyouknow.blogspot.fi/2011/07/examination-of-illuminati-controlled.html

Kaikki ei ole aina niin selkeästi nähtävillä

musiikkivideoita aiheeseen liittyen on Gagalla niin paljon että turha niitä tähän kerätä ne voi katsoa youtubesta lady gaga illuminati.

Sietää miettiä mitää antaa lasten kuunnella, saatika katsoa. Kannattaisi perehtyä henkilöihin,sanoituksiin ja videoihin hiukan. Nykyään itseäni häiritsee kun kuulen näiden henkilöiden musiikkia vaikkapa vaatekaupassa taustamusiikkinia. Taustamusiikki kaipoissa valitaan muutenkin tunnelman lisäksi, vaikuttamaan asiakkaan ostopäätökseen ja fiilikseen. Mind control taas kerran.