Selaat arkistoa kohteelle mikrokakku.

Mikrosuklaakakku

8.7.2016 helpot, Makeat, mikrossa, nopeat

| makea | helppo | aika n 15 min | annosmäärä 2 |


IMG_20160830_150749


Ainesosat:

1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl sokeria

2 rkl tummaa, sokeritonta kaakaojauhetta

1/4 tl vanilia- tai vaniliinisokeria

1/4 tl leivinjauhetta

1 rkl maitoa

2 rkl öljyä

1 kananmuna


Kokeile myös:

Tämän voi tehdä ilman kananmunaakin, jolloin kakusta tulee enemmän mutakakkumainen. Kananmunalla kakusta tulee enemmän muffinimainen. Itse olen myös kokeillut laittaa 2 rkl maitoa ja 1 rkl öljyä. Toimii niinkin :)


Ohje:

– Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa 

-Lisää maito ja öljy.

-Lisää kananmuna

-Sekoita huolellisesti

-Jaa taikina tasaisesti kahteen miktonkestävään mukiin.

-Laita mikroon ja lämmitä 2 minuutia.

-Voit nauttia jäätelön tai kermavaahdon kera.


Varoitus!

Jos syöt kakkusi heti mikrosta ottamisen jälkeen metallilusikalla; varoitan; se on tulikuuma!

Äläkä lisää elintarvikeväriä, sillä se pilaa kakun maun!


Lähde:

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/suklaakakku-mikrossa


Kaikki reseptit