Selaat arkistoa kohteelle mielensäpahoittaja.

Päivä 116, vuosi vaihtuu

31.12.2015 Yleinen

2016-01-11 18.29.12Vuosi vaihtuu tänään. Joka vuoden viimeisenä päivänä olen käynyt läpi menneen vuoden ja kiittänyt minua tukeneita. Tämä vuosi ei loppunut ihan niin kuin olisin toivonut.

Sain tietää erään ihmisen, jota ystävänäkin pidin, kertoneen minun asioita eteenpäin. Myös arvostelleen minua ja valintojani kolmannelle osapuolelle. Sääli, ettei tällä ihmisellä ole halua osoittaa ystävyyttä tai omaa elämää siinä määrin, että keskustelisi siitä eikä minusta.

Elämä jatkuu, tulevanakin vuonna. Ilman selkään puukottajia, ilman mieleni pahoittamista moisesta.

Aterioita en listaa tänään, enkä huomenna. Valmentajan määräämä tauko :)

Joululahjoja 2014

21.11.2014 Äitin asioita, Arkipäivien asioita

Olen raskauden ja töiden takia aika uupunut, joten en millään jaksaisi vielä edes ajatella joulua. No toisin tein ja menin

prisman asiakasomistajat päiville ja ostin kaikki joululahjat kerralla. Kaikki sukulaisten lapset saivat kirjat. Mauri Kunnasta, Miinaa ja Manua, Barbieta, Maisaa, Pipsa possua yms. Miehelle ostin Sons of anarcy kaudet 2 ja 3 sekä mielensäpahoittajan. Omat pojat saivat Stigan talvipotkulaudat, joihin saa vaihdettua rullat alle. Äiti saa hirvenlihaa, jonka mies on metsästänyt pakkaseen sekä aikaisemmin ostin kaksi Pentikin lyhtyä alesta ja toisen annan mummolle toisen sukulaiselle. Lapsille ostin Lekmer.fi Kuriot, ihan pitkien automatkojen/junamatkojen vuoksi ja arjen helpotukseksi, jos vauva on itkuinen. Vastustan moisia pelejä mutta oikein käytettynä ne ovat nykyaikaa ja tabletit alkavat ilmestyä jo kouluihinkin. En jaksa enään kantaa mukanani repussa kannettavaa tietokonetta junamatkoja varten. Ne oli -70% alessa. Ovh 357e ja sain lisäaleja joten yhden Kurion hinta oli 98e. Onko teillä kokemuksia kurioista?

Veljelle en keksi mitään :/

Miehen kans ostettiin Sons of anarcy kausi 1 ja se oli hauska katsoa! Miten sarja onkaan muuttunut. Ihan jännittää saako Jax tietää äitinsä tappaneen Taran. On se sarja muuttunut raa´aksi. Mitä te olette ostaneet 18 vuotiaalle pojalle? Mitens anopit?