Selaat arkistoa kohteelle Michael Monroe.

Joulukalenteri 9 – Hyvän mielen lähettiläs

9.12.2016 Joulukalenteri, Musiikki, Rock, Yleinen

Hyvä mieli on osa joulua. Sanovat että on autuaampi antaa kuin ottaa. Hyveet unohtuvat nopeasti maailman tuuliin. Ihmisiä nostetaan jalustalle, joitain todella pienin ansioin, mutta yksi henkilö sopii hyvin juuri tähän hetkeen esiteltäväksi. Michael Monroe, jonka elämää voi hyvin pikapeilata soittamalla kappaleensa All You Need.

Olen henkilökohtaisesti tavannut maailman aliarvostetuimmaksi rokkariksi tituleeratun miehen ja viettänyt kymmenisen minuuttia hänen seurassaan. Tapaamisesta poistuin iloisempana kuin paikalle saapuessa. Miehellä on maaginen taipumus positiivisuuteen. Elämäkertansa lukemisen jälkeen voisi kuvitella, että syytä olisi katkeruuteen. Hänelle elämä on lahja. Miksei toisaalta olisi. Hän tekee sitä missä on hyvä. Jakaa hyvää mieltä.

Aiemmin Michael Monroe oli monille tuntematon suuruus. Enää ei. Kiitos Voice of Finlandin, hän on nyt koko kansan Michael. Mies onnistui tulemaan tutuksi koko kansalle menettämättä rock uskottavuuttaan, jota on yritetty murtaa aiemminkin ruotsalaisessa tv-lähetyksessä, ja ties missä. Tilanne eskaloitui, kun herra Monroe totesi, ettei voisi koskaan maata groupien kanssa. Toimittaja tituleerasi Michaelia kuoropojaksi, mutta Dregen astui nopeasti väliin. Kaikkea muuta, kaikkea muuta..

Voice of Finlandissa Michael on osoittautunut sydämelliseksi tähti valmentajaksi, joka on saanut suojateistaan paljon esiin. Esimerkkinä käyköön kilpailun voittanut Siru Airistola, tai maailmanmainetta niittävä Saara Aalto. Kumpaakaan ei voisi pitää Michael-tyyppisenä, stereotyyppisesti.. molemmat oikeasti ovat. Saara Aallon hyvyyttä harva ymmärsi tuolloin. Minä kyllä, Poppipoliisit eivät. Pitää ajatella laajalla skaalalla, aina..Aina!

Michael Monroe on raitistunut, ja muutenkin murtaa rockiin liittyviä myyttejä. Hänen suunnittelemansa roosanauha myi paljon enemmän kuin aiemmin myytiin. Hän on hyvä sydäminen ihminen, ja sen voin allekirjoittaa omakohtaisella kokemuksella. Keskustelumme aikana hän oli aidosti läsnä, eikä meinannut kyetä luopumaan minusta. Ihmisestä, jonka hän oli tavannut muutama minuutti aiemmin.

Voin kutsua miestä idolikseni. Tekee loistavaa musiikkia tinkimättömällä moraalilla. Antaa aina kaikkensa, myös kylkiluut murtuneena. On aidosti läsnä, ja pyrkii löytämään positiivista sielläkin missä sitä ei moni oleta olevan. Hän antaa panoksensa hyväntekeväisyyteen, on kyse sitten ihmisistä tai eläimistä. Tämä mies olisi Nobelin ansainnut.

Kesä 2015

10.8.2015 Yleinen

Kesäloma hujahti taas niin vauhilla tuntuu ku vast oisin alottanu loman mut sit huomaankii et huomenna oon jo menossa kouluun. Onneks vast kymmeneen.

Kesällä tuli käytyä niin monessa paikassa vaikka olinkii töissä lomasta 7 viikkoa. Tampereella oli mukavaa heti loman alussa. Siellä tuli käytyy tietty Särkänniemessä, delfinaariossa, näsinnullassa ja Pyynikillä pyötrivässä kesäteatterissa ja Nokialla samalla reissulla kylpylässä uimassa.

Tanssilavoilla tuli käytyy monessa paikassa mulle ihan uusissa paikoissakii niiku vaik Ristiinassa Metsälinnassa (Kake Randeliin) ja Mäntyharjulla Tommolan lavalla (Jari Sillanpää). Kävin toki muuallakii Myllysillassa Suomenniemellä (Kake Randelin ja Neljänsuora), Savitaipaleella Säänjärven lavalla (Antti Tuisku), Haminassa Turkian lavalla (Neljänsuora) ja sit oon ainakii viel menossa Lappeenrantaan Iitiän lavalle (15.8.2015 Neljänsuora).

Festareilla kävin kaksissa Haminan Yöt (Hamina) ja Rakuuna Rock (Lappeenranta)

20150612_205855

 

20150612_204659

cropped-20150612_220243.jpg

20150612_222025

Haminan yöt 2015:

Perjantai 12 kesäkuuta:

KAIJA KOO,

HALOO HELSINKI

ja

POPEDA.

(itse olin vain perjantaina)

Lauantai 13 kesäkuuta:

ROBIN,

ELASTINEN,

JUHA TAPIO

ja

JENNI VARTIAINEN.

Rakuuna Rock 2015:

Perjantai 17.7.

Atomirotta

Jonne Aaron

Anna Abreu

Mokoma

Maija Vilkkumaa

Cmx

Sleepy Sleepers

Lauantai 18.7.

Apina

Olavi Uusivirta

Susivainaa

JVG

Pertti Kurikan nimipäivät

Kaija Koo

Michael Monroe

Apulanta

Rakuuna Rockissa olin molempina päivinä :)

Noista kaikista Rakuuna Rockin esiintyjistä paras oli KAIJA KOO ja Haminan yöt esiintyjistä KAIJA KOO ja HALOO HELSINKI

Mutta onneksi liiga kausi alkaa kohta niin pääsee huutamaan SaiPa voittoon… :)

(vaan kuukaus hihi)