Selaat arkistoa kohteelle Meandi.

Elokuun kuulumiset

5.9.2015 Vaatemerkit, Yleinen


lisään kuvat ku aika juoksee ja lapsista huomaa miten nopeasti. Esikoinen on aloittanut koulun ja kuopus on 5kk. Minulla on irrationaalinen pelko, että koulussa lastamme kiusataan hänen vaatteiden yms. Omistaman materiaalin tai harrastusten tai minun vuoksi ( esim äitis on aina verkkarit jalassa) yms. Poika on niin kiltti ettei toisille vastaan sano vaan jää yksin ja hän on jotenkin niin varovainen kaveri suhteissaan. Mutta tässä tilaamani paidat koulun aloituksen johdosta. Molon diggers vai mikä lie kaivuripaita sekö jalkapallo ostettu Boozt.comista ja muut stokkan kantis alesta. Tämän kuun stokkan kantis ale on ollut hyvä! Ainoa että olisin halunnut tilata Leviksen lasten kaksi paitaa alesta mutta ne ei tullutkaan ikinä nettiin myyntiin vaikka luvattiin. No näppärä täti asiakaspalvelussa sano että kun menee stokkan sivuille ja ottaa palvelut ja sieltä toimituspalvelu niin voi tilata suoraan tavaratalosta kotiin ? toimitus maksaa vitusti mutta tuli kuitenkin halvemmaksi kuin ostaa täyteen hintaan. Kuukausi mulle luvattiin että tarkistetaan koska tulee, kyllä ne nettiin tulee jos on luvattu ja ei osata sanoa koska tulee ja lopulta ne ei tiukkaan ja jouduin maksamaan n7e ylimääräistä toimituksesta (yht.13e). Viimeinen asiakaspalvelija ja Hesan keskustan mies asiakaspalvelija oli mahtavia todettiin kuin muutama muu jotka oli jotenkin hyvin ylimielisiä. Sen mukavan miehen nimi tais olla Janne. Aivan huippu tyyppi kyllä! On oikealle alalla. Ostin siis alesta myös conversen colleget. Aivan mahtavan pehmeät ja mukavat vaikka aika paksut mutta toivon ettei ne nukkaannu nopeesti.

Esikoinen sai uudet Viking goret vk kengät vähän korkeammalla varrella ja Viking talvi loskarit tai sellaiset putkikengät netanttilasta. Pikkuveli saa isoveljen vanhat jotka on todella siistit. Ostin myös punaisen polarn o. Pyretin windstopperfleecen ja se toiminut hyvin koulu aamuina. Poika itse tykkää siitä hihan resorien ja helpon puettavuuden vuoksi. Punainen on aika tyylikäs väri. Anteeksi kirjoitus virheet. Teen tätä postausta puhelimella ja se ei anna minun palata ja korjata tekemiäni virheitä. Lisään kuvat lopuksi tietokoneella.

kävin läpi myös meandi uutuudet syksy 2015. Mieluisimmat olivat pupuhousut ja liivari mekko. Pojille tuo vetskari college paita ja siniset housut ja sininen bussi paita.1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kokemuksia ostetuista lastenvaatteista

29.11.2014 Vaatemerkit, Yleinen

Sain ajatuksen kirjoittaa, koska ajattelin eilen, että olen ensimmäistä kertaa tyytyväinen Lassie merkkiin. Aikaisemmin kirjoitin, että ostin 128cm koossa Lassien kurahousut. Sellaiset jossa on henkselit ja ne nousee aika ylös. Ne on todella hyvät! Pienemmällä on T2H kurikset mutta niissä on aina liian pitkät henkselit.

 

Reiman haalareihin olen edelleen todella tyytyväinen ja en merkkiä kyllä vaihda. Oli kyse toppahaalarista, vk haalarista tai asusteista.

 

Samoin Viking talvi- ja syksyn vk kengät ovat loistavia. Toiset luottokengät ovat Nokian kumpparit. Välihaalareiksi suosittelen edelleen Reiman fleece haalaria sekä Ruskovillan villahaalaria.

 

Meillä käytetään Ruskovillalta myös kaulureita ja kypärä hattuja sekä yhdet tumput ja villasukatkin meiltä löytyy. Ja ainiin talvella käytetään edelleen Kuomia

Meillä on ensimmäistä kertaa käytössä Mini Rodinin panda takki. Poika tykkää siitä todella paljon. Se on helppo pukea, koska kangas takin sisällä on liukaspintainen. Sisävaatteissa Tykkään ja lapset edelleen meandi housuista ja paidoista. Isommalle oon ostanut nyt Molon paitoja koska ne on enemmän isojen.

supatusta ja salaisuuksia

21.10.2014 Yleinen

Aikaa on taas vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. Niin paljon on tapahtunut.. Meille syntyy kolmas lapsi, olen ollut töissä ja lumi satoi eilen maahan. Alkuraskaus meni pahoinvoidessa. Suussa oli todella karvas maku, joka vääristi ruokienkin mauat. Todella kamala maku. Oksensentelin ja voin pahoin varmaan 2,5kk. Sen jälkeen alkoi karmea närästys ja happamat ryöhtäykset sekä päänsärky. Nyt on menossa rv 20 ja voin hyvin kun sain närästykseen lääkkeet. Kokeilin vaikka sun mitä ja monikaan ei auttanut. Maha kasvaa ihan ok vauhtia ja tänään taisin tuntea ensimmäiset potkut. Minulla on istukka edessä joka blokkaa nuo potkut. Saa nähdä kumpi sieltä on tulossa :)

 

Vanhemmalle lapselle ostin Reiman uuden toppiksen -25%alesta. Ihmettelin haalarin sisällä olevia henkseleitä kunnes luin, että ne on tarkoitettu, että jos mennään kauppaan yms. Huhuja ei tarvitse sitoa vyötäisille. Aika käytännöllinen keksintö!

 

Meandi kausikin vaihtui. En ole ostanut vielä mitään. Alesta voisin ostaa. Olen ihastunut Molon vaatteisiin ja pojatkin tykkää. Molon ulkovaatteista en pidä ja siinä suosin Reimaa sekä kengissä Viking ja Kuomia. On meillä Kivat kypärä myssyt ja ruskovilllan villavaatteet.

 

Sain -10e alesta Viking talvigoret molemmille lapsille netanttilasta koodilla NETANTTILA15. Tilasin eri tilauksiin niin sain per kengät aina alen ja hain kaupasta kengät niin säästin postikulut.

 

Mutta lisää joku päivä :)

Huhtikuun alun ajatuksen lento

5.4.2014 Äitin asioita, Arkipäivien asioita

Taas on aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin. Facebook etusivullani oli Greenpeacen mainos, jossa kehotettiin välttämään vaatemerkkejä, jonka valmistuksessa käytetään myrkkyjä ja vaarannetaan ihmisten turvallisuutta. Tämä saikin minut pohtimaan tätä maailman menoa. Itse ostan pääasiassa ökötex kankainta lapsillani. Tämä oli alkuun ”vahinko”. Hurahdin Me&i merkkiin niiden kuvioiden ja silloin hyvän kulutuskeston vuoksi. En edes osannut ajatella mitkä ökötex tarkoittaa. Nyt pojan atooppisen ihottuman vuoksi olen aika valveutunut asian suhteen. Ostin Tokmannilta viime vuonna nipun 7e alennusprinttipaitoja, koska ajattelin Angry Birds ilmiön menevän ohi nopeasti. Samalla pohdin, vaikka pakkaset olivat leudot, että miksi pojan ihottuma rehahti pahaksi. Vaatteet pesin ennen käyttöönotto. Sitten ihottuma rauhottui yhtäkkiä. Sitten ajattelin asian johtuvat, kun ostin kasan Blingon vaatteita ja käytin niitä pääasiassa. Eli vaatteilla on merkitys. Jos käytän näitä tokmannin halpispaitoja useamman päivän putkeen niin ihottuma pahenee. En tiedä johtuuko tämä ”kankaan kovuudesta”, mykyistä vai vaan sattumasta.

Miehelle puhuin, kuinka kuluttaja voi vaikuttaa ostovalinnoillaan. Mies oli hieman erimieltä. Hänestä monien ihmisten talous on sen verran heikko, että heille on pääasia, että elintarvikkeet yms. ovat vain halpoja. Ihan sama mistä se tulee ja mistä oloista. Itse ymmärrän miehen pointin mutta valitsen omat kuluttaja valinnat niin, että suosisin suomalaista, ökötex sekä luomua.

Tässä kiinnostava linkki: http://www.kuluttaja.fi/Page/c8fd0530-a063-4d93-b7ec-10d633d6576a.aspx

En minäkään ostovalintojani tee ajatuksella, että ”pelastanpa nyt maailman” vaan haluan omalle perheelle parasta, jos siitä on etua edistämään näitä aatteita niin olen onnellinen. Jos kukaan ei tee mitään, ei mitään tapahdu. Pitäisi toisaalta Suomen valtionkin valveutua. Miksi ostaa kivihiiltä kaukaa ja tuoda tänne kun voitaisiin panostaa Suomalaiseen puuteollisuuteen ja hyödyntää sitä?

Pohdimme myös näitä lapsilisä asioita. Itse olin asiasta alkuun kiukkuinen, että päättäjät niihin koskevat mutta sitten.. tulin toisiin ajatuksiin. Meillä ne menevät pojille säästöön osittain. Eihän tämän tuen tarkoitus ole kerryttää lapsille pesämunaa aikuisuutta varten. Me olemme ihan hyvin tienaava perhe ja minä voisin tiputtaa saamamme lapsilisän määrää. Mielummin tiputan sitä tai annan kokonaan pois kuin nostaisin yrittäjien verotusta. Tähänkin pitäisi tehdä joku juttu, että hyvin tienaavat eivät sitä tarvitse ja pienituloiset saisivat koko tuen. Sitä en ymmärrä, miksi sitä maksetaan ulkomaille niin paljon.

Olen tehnyt muutamia todella hyviä kauppoja <3sydänpyllyt<3 Facebook ryhmässä. Ihan mieltä lämmitti kun sain pojalle uudenveroisia vaatteita suht halvalla. En muista sanoinko, mutta ostin ensi talvea varten mini rodinin beigen toppatakin nuoremmalle. Se on ihana mutta en tiedä mitä ihmeen lemmikin karvaa siinä oli. Se oli jotenkin ällöttävää. Ei se haise ja on muhkea mutta ne karvat.

Aasin sillan kautta facebookkin.. come on ihmiset! <3sydänpyllyt<3 ryhmässä joku valitti, että liikenne tunikassa (vihreä pohja ja paljon autoja) oli joissakin ovissa ruskeat oven kahvat ja joissain ei. Hän kyseli onko kyseessä painovirhe vai ei ja nyt siitä on galluppi siellä. Pieni parin millin ruskea ovenkahvan näiköinen viiru on siis joissakin autoissa. Kuka syynää vaatteensa noin tarkkaan? onko sillä loppuunsa väliä onko sitä vai ei? En tiedä, anteeksi, ärsyttää, mutta jos se luo yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, mikäs siinä. Harmittaa kun nuo tulee näkyviin omalla seinällä. Vertailetteko te vaatteitanne, että kuosit on tismalleen samanlaiset ja kuinka herkästi reklamoitte?

Mutta hyvää viikonloppua ja toivotaan Suomalaisille formulakuskeille onnea!