Selaat arkistoa kohteelle me.

PA&NX

16.11.2016 Yleinen

youtube-1495277_640Tämä ei liity geokätköilyyn mutta jos tiesit harrastan youtubaamista, mutta puhelimeni meni rikki ja en ole voinut kuvata. Mutta tämän blogin otsikkohan PA&NX miten se liittyy youtubeen? Koska minä ja minun kaverini teimme yhteisen kanavan jota ei ole ihan vielä tehty. Kaverini kanava on tässä ja minun kanavani tässä. Kanavalle tulee kaiken laista settiä. TOIVOTTAVASTI TEILLÄ ON MUKAVA PÄIVÄ! PITÄKÄÄ HAUSKAA! :D

MEIDÄN YHTEINEN KANAVA

Käy tilaamassa!

Minä :3

31.8.2015 harrastukset, piirtäminen, taide, uusiblogi, Yleinen

Tähän väliin vähän itsestäni. Olen siis Laura, 23 vuotias. Rakastan piirtämistä yli kaiken, mutta kynäruiskumaalaustakin tuli koulun puolesta jonkin verran tehty.

Olen piirtänyt koko elämäni, tai siitä lähtien kun osasin pitää kynää kädessä. Vuosien varrella oon kehittynyt huimasti, ja kun katson vanhoja piirroksiani niin melkeen hävettää x) Mutta aina on lisää kehitettävää.

Toivottavasti tykkäätte, ja saa tulla linkkailemaan omia sivujanne jota voisin seurata =) Oon vielä uusi täällä, joten hetken kestää opetella sivujen käyttöä.

Kuvia tulee pikkuhiljaa lisää, ensin laitan vanhempia ja uusia lisäilen sitämukaa mitä piirtelen! =)

 

A little bit about myself. I am Laura, 23 years old. I love to draw more than anything, but I learned airbrush painting when I was in school.

I have drawn all my life, or since I learned how to hold a pencil. I have made a lot of progress throught the years, and when I watch my old drawings I feel little shame x) But there’s always more to improve.

I hope you like my page, you can link your pages to me so I can follow you =) I’m new here so I don’t know yet how this page works.

First I put here my old drawings, and later my new ones when I draw something new =)

IMG_20150821_104622