Selaat arkistoa kohteelle Mauste.

Mausteinen pepproonipiirakka

8.5.2015 Kaikki

Suolainen ja värikäs piirakka sopii tarjottavaksi kesän juhlissa! Gluteeniton!


 

Tarvikkeet;

Pohja;

150g voita

3 dl vehnäjauhoja ¤¤¤ korvaa gluteenittomalla jauhoseoksella

3 rkl vettä

ripaus suolaa

 

Täyte

100g pepperooni suikaletta

1/2 keltainen paprika

1/2 vihreä paprika

7-10 kpl minitomaattia

100g juustoraastetta

200g kermaviiliä

pippuria

rukolaa

 

Valmistus;

Sekoita suola jauhoihin ja nypi jauhojen kanssa. Lisää vesi. Painele taikina öljyttyyn piirakkavuokaan (22-24cm).

IMG_2671 IMG_2672





 

Ripota pohjalle hiukan juustoraastetta ja lisää sen jälkeen pepperoonisuikaleet.

 

IMG_2673

 

 

 

 

 

Pilko paprikat suikaleiksi ja ripottele piirakaan pepperoonien päälle. Lisää myös puolitetut minitomaatit.

IMG_2674

 

 

 

 

 

Ripottele päälle loppu juustoraaste ja pippuri. Paista uunin alatasolla 200- asteessa n.30 min tai kunnes kauniin ruskea pinta ja juusto on sulanut. Anna jäähtyä muutama kymmen minutti ja ripottele hieman rukolaa piirakan päälle. Tarjoa lämpimänä!

IMG_2680

IMG_2682

resepti ja kuvat omiani