Selaat arkistoa kohteelle Matti.

Ei muutoksia tilanteessa

13.5.2017 Yleinen

Elisa jatkaa johdossa hurjalla kiekkotietämyksellä. Severi, tuo nuorin osallistuja kertoi, että hän aikoo vielä nousta ja kerätä potin. Jannekin on panostanut finaalipeleihin, hänen toiveenaan on voittaa kisa finaalin rl-kisassa. No hyvä se on, että haaveita on. Pasi, Petteri ja Saska, nuo miehet, jotka olettavat tietävänsä kiekosta jotain ovat ennakko-odotusten mukaan keskivaiheilla, ja oletettavasti siellä pysyvätkin.

Tilasto-osaston laatiman ennusteen mukaan ainoastaan Panarinin mahdollinen dopingkäry ja suoritusten mitätöinti pudottaisivat Elisan pois 3 parhaan joukosta.

Kalestakin saatiin lopulta äänihavainto Eiffel-tornin juurelta. Teemu oli etsimässä Mattia tornista ja havahtui turkulaistamperelaiseen puheenparteen. Kalehan siellä oli. Kale pyysi pojat mukaansa ja vei heidät ravintolaan syömään.

Kale, Teemu ja Matti istuivat pöytään. Kale päätti, että Teemu kielimiehenä hoitaa tilauksen. Teemuhan teki työtä käskettyä ja viittoili tarjoilijan lähemmäs. Teemu tilasi pelkän pihvin  ranskalaisilla, tarjoilija otti tilauksen vastaan. Tarjoilija kysyi Teemulta, että mites noi vihannekset. Teemuhan ei häkeltynyt vaan vastasi, että ne ottaa saman.

Elisa 45
OP 41
Jouni 39
Saska 38
Pasi 37
Petteri 36
Lehtoset 35
Janne 33
Severi 33

2.päivä päivitetty

7.5.2017 Yleinen

Tilanne lauantain jälkeen.

Elisa 12
Janne 11
Saska 11
Pasi 10
Petteri 10
Jouni 9
Lehtoset 9
OP 9
Severi 6

Teemu Pariisissa

6.5.2017 Yleinen

No niin, kisa saatiin käyntiin ja ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Patrik Laine ei ole mukana kisoissa, tämä vähensi muutaman kisaajan pisteitä välittömästi. No, eikä vähentänyt. Saimme kisaan 9 innokasta jääkiekkotietäjää. Ahon tehot tiedettiin, vanhemmat kisaajat saattavat muistaa jopa Ahokaisen. Aikanaan edusti Suomea ja taisi olla Ilveksen miehiä. Sebastian tai Seppo, mistä niitä erottaa.

Päivän basistivitsi. Mitä basisti sanoi saadessaan viisikielisen basson. -Hieno peli, aivan perkeleen hieno, mutta miks toi kantohihna on niin jumalattoman tiukka.

Tilannepäivitys ekan päivän jälkeen. Elisa, tuo jääkiekkokaupunki Naantalin toivo on kärjessä, ja kuka väittää, että lätkätietämys lepää vain miesten harteilla. No, onhan siellä Itäharjun turbiini Pasi, ja Stadin maratoonari Saska samoissa pisteissä, mutta heitä ei lasketa. Kruusilan sinnikäs kisaaja Janne kamppailee pankkimies OP:n kanssa tasatahtiin. Heidän kupongit tuli samasta spostiosoitteesta, joten taisi olla samanlaiset rivit. Eli sijat 8 ja 9, siis jaettu 8. sija häämöttää-

Potentiaalisimmat voittajakandidaatit ovat aloittaneet hitaasti mutta varmasti. Jones Vallilasta on päättänyt voittaa skaban. Hän kertoi lopettavansa työt ja muuttavansa etelään, jos on kärjessä kisojen päättyessä. Ispoisten vannoutuneet TPS-fanit Lehtoset tekevät kaikkensa voittaakseen edes kerran, edes jotain. Näiden kisojen ikuinen häviää ja todellinen altavastaamisen reinkarnaatio Petteri on luonnollisesti nousussa, puhumattakaan kisan nuorimmasta osallistujasta, Severistä, joka väittää seuraavansa kisoja vain sen verran kuin Audin rassaamiseltaan ehtii. Uskokoon ken haluaa.

Blogissamme seurataan urheilun supertähtien Teemun ja Matin seikkailuja Pariisissa. Tosin Teemu on vielä Havailla kypärä päässä Sirpaa paossa, ja Matti on paossa muuten vaan. Kummola on vielä hiljaa, kenties hän kaatui Eiffel-tornin portaissa. Näköhavaintoa ja etenkään kuulohavaintoa emme ole saaneet.

Elisa 5
Pasi 5
Saska 5
Janne 4
OP 4
Jouni 3
Lehtoset 3
Petteri 3
Severi 3