Selaat arkistoa kohteelle Manchester united.

Siellä lepää vai lepääkö?

22.4.2014 Formula, Jääkiekko

Lähtövalot sammuivat ja 22 autoa ampaisivat matkaan. Sen pituinen se.
Kiinan Grand Prix oli kuin unilääkettä, Mercedes-tallin autot kilpailivat keskenään ja Fernando Alonso palautti Ferrarin palkintopallille. Kisan ainoa mielenkiintoinen tapahtuma oli, kun Felipe Massa törmäsi Alonsoon lähtökiihdytyksessä ja varikkosählinki, kun mekaanikot unohtivat Massan pysähdyksellä renkaat pilttuuseen.

Loppukausi tulee menemään, kuten Martin Brundle totesi kisalähetyksessä, Mersu-kuskit ratkaisevat mestaruuden ja muut kilpailevat kolmannesta sijasta. Oman näkemykseni mukaan Toto Wolff ja Niki Lauda järjestävät Lewis Hamiltonin maailmanmestariksi, sillä hänellä on kokemusta mestaruuksien voittamisesta ja toiseksi hänellä on markkina-arvoa taitojensa ja ihonvärinsä vuoksi (vrt. Tiger Woods).

Edes omat silmänikään eivät nähneet Tomas Plihalin laukoman kiekon maaliin menoa eilisessä neljännessä finaalipelissä, Tuomarit hyväksyivät osuman ja Tappara voi juhlia huomenna kultaa mustan makkaran ja Timo Jutilan hymyn kera. Kunnon kamerat käyttöön tuomareille ja NHL:n tapaan maalikamera ylös vaijereilla roikkumaan, jotta epäselviä tilanteita ei jatkossa tulisi.

Manchester Unitedin omistajilta ei löytynyt luottoa David Moyesille, potkut tulivat. Tämä oli odotettavissa ottaen huomioon surkean kauden. Uutta valmentajaa haetaan kesällä. Voin jo lähes varmana onnitella suomen Liverpool-faneja valioliigan voitosta.

Sunnuntai-iltana Indycar-kausi jatkuu Alabamassa Barber Motorsports Parkin pitkiä mutkia ja korkeuseroja sisältävällä radalla. Ottaako Ganassi-talli kauden avausvoiton vai jatkaako Mike Conway voittojen tiellä? Jäämme odottelemaan.