Selaat arkistoa kohteelle maanantai.

Maanantai voi olla hyvä päivä :)

5.9.2016 Yleinen

Moikka!
Ja oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)
Kuten otsikko kertoo, aion jutskailla teille vähän mun kuluneesta maanantaista, joten eiköhän mennä!
Tänään on siis ollu yllättävän hyvä maanantai-päivä ja lähestulkoon suuresti ihmettelen, että miksi näin, mutta onneks välillä näinkin! Yleensä en tosiaan oo mikään maanantai-ihminen ja viikon alotus on sellasta tervan juontia, että tiistaita odottaa enemmän kun mielellään. Tällä kertaa ei kuitenkaan ihan niin oo tää päivä menny vaan tänään on ollu sellanen inspiraatiopäivä. Ihan sellanen tunne, että ”tänään on sellanen päivä, että haluun alottaa tai keksiä jotain ihan uutta ja erilaista”. Tähän mennessä en vaan oo vielä keksiny sitä ”uutta juttua”, mutta jos keksin jotain tosi hienoo ja kivaa mun mielestä, niin kerron siitä seuravassa postauksessa! :)

Mutta joo, ylipäätään vähän siitä, mitä mulle kuuluu, niin ihan hyvää :) kirjotukset jänskättää vähäsen, mutta kerran (jos toisenkin) se kirpasee. Ei mitään muuta ihmeellistä just oo meneillään, mutta kesällä tapahtu sitten sitäkin enemmän :) Josta päästäänkin kivasti aasinsiltana siihen, että kirjottelen tässä ihan lähipäivinä mun kesälomasta ja kesän tapahtumista tänne näin ja myös kuvia on sieltä hieman luvassa! :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin täältä tänään, lähipäivinä tiedossa lisää! :)
Heippaa! :)

 

En kaipaa nyt just muuta :)

22.5.2015 Yleinen

11174790_697542240373894_3692655809936145904_n

9 vuotta takana pianon soittoa, joista 8 vuotta Saivitaipaleen musiikkikoulussa hyvässä opetuksessa ja yksi vuosi Lappeenrannan Taidekoulu Estraadissa. Oon kyl niin onnelinen et oon saanu oppia kaiken tän näiden 9 vuoden aikana. Nytkin opetteleln itsenäisesti Amelie elokuvasta kappaletta Comptine d’Un Autre Été- Die fabelhafte Welt der Amélie Piano [Large Version 2010]. Jonka voit kuunnella napsauttamalla värillistä tekstiä :)

11219073_705886759539442_530276488746795512_n

Nyt on perjantai ja viikonloppu edessä. Maanantaihin on vielä aikaa :) Kesäkin on tulossa ihanaa.

Maanantai.

4.5.2015 Yleinen

5.50 herätys pälpättävään puhekoneeseen –pirteä Murunen. Hetki yritettiin makoilla sängyssä, mutta eihän siitä mitää tullut, vauhtihirmulla oli jo kiire. Jätettiin isi nukkumaan ja lähdimme aamutoimiin. Aamutoimet tehtyä ja puurot syötyä oli isin aika herätä ja minun aika lähteä aamusalille.

IMG_20150504_091029

Olen saanut kesän ajaksi vip-avaimen, eli sali on 24h käytössäni. Se on kyllä huippu juttu, ei tarvitse aina odotella salin avautumista. Etenkin helteisinä kesäpäivinä on ihana mennä aamuvarhain treenailemaan. Aamutreenit on vaan min mun juttu, rakastan! Salilla rääkkäsin olkapäitä ja selkää. Sainkin selän sitten ihan kunnolla jumiin.

Selkä- & olkapäätreeni:

Pystypunnerrus käsipainoilla

Vipunostot; sivulle, eteen ja etunojassa sivuille

Pystypunnerrus seisten tangolla

Kulmasoutu T-tangolla

Ylätalja eteen seisten

Ylätaljassa leventäjät

Kulmasoutu

Vatsaliikkeitä loppuun

IMG_20150504_090948

Ei ollut aamulla ruuhkaa.

Sitten oli treenivuoronvaihto. Minä kotiin Murusen kanssa ja isäntä juoksulenkille. Lähdimme Murusen kanssa pihalle. Heti ulos  päästyään Murunen suuntasi lempipaikalle pihallamme; suihkulähteen luo heittelemään kiviä. Ei niin lempipuuhaa äidistä. Onneksi naapurin tytöt olivat pihalla, niin Murusen mielenkiinto siirtyi vedestä tyttöihin.

IMG_20150504_095206

Lounaan syötyä oli Murusen päikkäreiden aika ja minä pääsin hoitamaan selkäjumia maailman parhaalle fyssarille. Taas iha huippu hieronta! Huomaan, että heti kun pitää vähän pidemmän tauon ja treenaa kovemmin, nii kroppa huutaa lihashuoltoa. Ja pitäisi muistaa tehdä liikkuvuusharjoittelua…muttha.. Jospa sitä saisi aikaisiksi. Ei niin motivoivaa..onko teistä?

Kiitos Niina.

Kiitos Niina.

Iltapäivästä meidän miehet lähti ulkoilemaan ja mulla oli aikaa suunnitella yhtä projektia… On ihanaa kun mieheni on kotona. Murunenkin selvästi nauttii siitä. Heillä tulee vaan koko ajan lisää uusia hassuttelujuttuja. Ihana seurata heitä.

Hassuttelijani. <3

Murusen mentyä yöunille selailimme etelänmatkoja. Viime vuosi jäi kokonaan väliin matkustelulta. Murunen ei ihan antanut voimia lähtemään maailmalle. Katselin myös vanhoja reissukuvia ja kylläpä matkakuume nousi. Päädyimme Kreikkaan. Sopiva lentomatka. Siistihkö paikka. Eikä olla hetkeen käyty. Onko suosituksia?

11.8 085

Parin vuoden takaiset Turkin kuvat..oiiih..fiilistelyä.

11.8 048

Jos haluatte matkakuumeen, niin kaivakaapa vanhoja matkakuvia esille..toimii ;)

Illan päätteeksi kuvasimme Nirvanan juoksutiimiläisille jumppavideota. Mallina sai toimia mieheni (pieni kiristys, niin suostui. ;) ). Video ei ole julkaisukelpoinen. Vain juoksutiimiläiset saivat iltapiristyksen siitä.

Sellainen maanantai. Eipä ihmeitä tapahtunut, mutta oli jotenkin kiva päivä. Välillä tällainen postaus.

Mukavaa viikkoa teille lukijat!

 

16.2.2015 Yleinen

image

Tänään laitetaan elämä ranttaliks kera Nellyn! Katsotaan mitä ilta tuo tullessaan!

Toivotan kaikille oikein onnellista maanantaita! :)

Maanantai ja 4. päivä ”uutta elämää”

12.1.2015 Yleinen

Moi kaikille!

Täällä edelleen jaksellaan hyvin! Odotan innoissani torstaita kun on tapaaminen coachin kaa :) Kirjoiteltiin jo vähän maileja tilanteen etenemisestä. Viikonloppu meni hyvin ja rauhallisesti ilman sen suurempia ohjelmia. Odottelen vielä suurta energiapiikkiä mitä kuulemma näihin aikoihin ohjelmaa pitäisi tulla :) Nimittäin kotona olisi siivottavaa enemmänkin.

Maanantaista sen verran et heräsin kyllä energisempänä kuin yleensä, mut sit heti kun pääs ulos ja oli kylmää ja liukasta ja ja ja… Niin se fiilis siitä vähän latistui. Lisäksi oli oikein mukava kun siellä kylmässä odotat bussia niin se menee ohi kun on liian täys jo valmiiks. Onkohan nyt sit kaikki ihmiset palannut viimein lomilta kun oli ruuhkaa busseissa ja kuulemma myös teillä.

Tänään iltapäiväsyömisenä on suklaapatukka, toivotaan että on ollut yhtä hyvää kun muut :) Edelleen täytyy hehkuttaa et nää ruoat on yllättävän hyviä.

Kiitos muuten kommentista :) oli kiva huomata et joku tätä lukee :D

Jes mut mukavaa viiikkoa kaikille!

 

 

 

Maanantai

28.4.2014 Yleinen

Hieman kiireinen päivä. Ihan kivaa sinänsä, mutta ei ole ehtinyt oikein hengähtää ollenkaan. Toisaalta, parempi pysyä liikkeessä ja tehdä asioita, kun vain nyhjöttää paikallaan. Pitäisi kaikessa vain löytää se ”kultainen keskitie”.

Vielä pitäisi jaksaa pusertaa tiistai, keskiviikkona sitten sukka irti! Kyllähän sitä on odotettukin. Vappuhan on kumminkin vain kerran vuodessa.

Mutta nyt aivot vetää niin pahasti tilttiä, että pakko tältä erää jättää tämä kirjoittaminen sikseen.

 

Onhan simat jo käyneet?