Selaat arkistoa kohteelle maalivahti.

Jalkapallon säännöt

12.10.2016 Yleinen

12.10.2016

Jalkapallossa sääntöjä ovat esimerkiksi se, että jos vaikka kamppaat tai teet jotain jolloin toinen kaatuu tulee vapaapotku. Silloin pallo laitetaan siihen paikkaan missä joku kampattiin ja hän saa vetää tai syöttää siitä. Sivuraja tulee silloin jos vastustajan pelaaja potkaisee pallon rajan yli niin sinun joukkueen joku pelaaja menee heittämään rajalta palloa. Kulmapotku tulee silloin jos oma pelaaja potkaisee tai puskee eli osuu päällä palloon ja se menee oman puolen rajan yli ja vastustaja saa mennä potkaisemaan kulmalta palloa.

 

esittely

10.10.2016 Yleinen

Valitsin aiheen koska sen pelaaminen on mukavaa ja siinä pitää urheilla.

Blogissa on yleensä tietoa aiheesta.

Suosittelen blogia sen vapaa-ajalla pelaajille koska en tiedä läheskään niin paljon kuin harrastajat.

Teen blogia, koska haluan jakaa jalkapallon hauskuuksia muille.

Jalkapallon rooleista lempi roolini on maalivahti. Lempi pelaajani on Neymar.

Jalkapallon lisäksi tykkään pelata myös jääkeikkoa.

                                                                                                            moroking

Mick Jagger on SaiPa fani

10.4.2015 Yleinen

Mick Jaggerkin on SaiPa-fani – rock-tähti julkaisi kuvan Facebookissa.

Saipa-paita

 

Maailmankuulun Rolling Stones-yhtyeen laulaja Mick Jagger on myös SaiPa-fani. Jaggerin manageri on tiettävästi tilannut koko bändille SaiPa-paidat, jotka on tarkoitus pukea ylle seuraavassa Lontoon-konsertissa.

Jagger tunnetaan jääkiekon ystävänä. Hän tutustui Lappeenrannan SaiPan maalivahtiin Jussi Markkaseen Markkasen pelatessa NHL:ssä. Tiettävästi Jagger on seurannut Markkasen uraa NHL:n jälkeenkin.

Tervetuloa veskariklubiin!

7.4.2014 Yleinen

Päätin pistää veskareille, ja miksei muillekin jalkapallomaalivahtien maailmasta kiinnostuneille blogin pystyyn. Blogin teemana on käydä erilaisia maalivahteja kokonaisuuksina lävitse, sekä analysoida kyseenalaisia tilanteita. Koitan pysyä mahdollisimman aktiivisena ja käydä ajankohtaisia asioita läpi.

Täällä emme kritisoi maalivahteja kuin hyvässä hengessä, mottona täytyy kuitenkin aina pitää, että mikään maali ei ole maalivahdin syytä. Jokainen maali on lähtenyt käyntiin siitä, että kenttäpelaajat on tehnyt jotain väärin kentällä tai organisoituneet väärin.

Syvällisempi tarkoitus blogilla on aiheuttaa keskustelua ja samalla itse saada uusia näkökulmia asioihin. Korostan että maalivahtien maailmassa ei ole yhtä oikeaa tietä. Erilaisia näkökulmia ja valmentamistyylejä on yhtä monta kuin maalivahtivalmentajiakin. Ja tällä nimenomaan tarkoitan maalivahtivalmentajia, yhtään päävalmentajaa en ole vielä tavannut kuka olisi perillä asioista, tai pystyisi näkemään asioita maalivahdin näkökulmasta.

Otan mielelläni vastaan palautetta ja twitterissä minut tavoittaa @Eemelir käyttäjän takaa. Jos sinulla sattuu olemaan maalivahti tai tilanne, josta haluaisit kuulla analyysin, niin se onnistuu varmasti.