Selaat arkistoa kohteelle Lumoan.

Tervehdys pitkästä aikaa

15.11.2015 Arkipäivien asioita

Hei! En edes muista koska olen viimeksi kirjoittanut. Meillä on ollu niin paljon tekemistä. Esikoisen kouluun lähtö.. Joka aamu. Keskimmäinen kerhoon kahdesti viikossa aamuisin. Esikoinen soittotunnille yhtenä iltana ja kahtena iltapäivänä liikkumaan; toisena jalkapallo ja toisena sähly. Ja vielä minä kaikkien muksujen kans uimahalliin kerran viikossa. Esikoinen on niin sporttispurtti että hänellä on varmaan parempi kunto kuin mulla. Meillä sato lunta ja olis pitäny jo hakea sukset kaapista.. Muuten sit maataan kotona ja ulkoillaan. On mulla hieman taksi kuski olo. Vauva kulkee hyvin mukana ja tottunut liikkumaan mutta voi kamala sitä vierastamista. Omaa isäänsäkkin vierastaa aika ajoin ja mummoa ja vieraita lapsia. Itku on ihan kamalan kova ja sydäntä särkevä enkä tiedä mitä pitäisi tehdä? En haluaisi huudattaa mutta haluaa isäkin pitää tytärtään sylissä. Tyttö on oppinut ryömimään ja menee jo huoneesta toiseen kuin mittari mato. Olen ostanut hänelle luvattoman paljon Pomp de luxilta vaatetta ❤ itselle olen löytänyt silverjunge n ilta vaatetta. Tilasin maksipaidan, maksimekon, tumikamekon, punaraidaillisen paidan joka on auki ja kukkagollege housut. Himoitsen myös lumoan vaatteita ja odotan talven aleja.. Siellä on kolme tunikaa, huivi ja lapsen paita ja hame niin must tp have listalla.

No se Windowshoppingista.. Olen nukkunut viime yöt tosi huonosti verrattuna muihin öihin. Vauvalla on nuha ja ennen sitä ryömimisen oppiminen tuli uniin ja tyttö oli liikkeellä yölläkin. Otamme tytölle myös vesirokkorokotteen kun hän täyttää yksi. Pojan koulussa oli vesirokko eikä pojat saaneet sitä edes lievänä . Rokote oli aika kallis. Taisi olla 80ekpl. He saivat rokotteet elokuussa 2015. Pojat ovat olleet 2krt kuukaudessa parkkihoidossa puolipäivää ja voi sitä ihanuutta kun saa nukkua rauhassa päikkärit vauvan kanssa. Tekee kyllä terää.. Kyllä aika kulkee. Tyttö on kohta jo 8kk. Ihana olla kotiäiti ja pystyy kuljettamaan lapsia ja mahdollistaa heille niin paljon enemmän kuin jos olisin töissä. Voisin olla kotona vielä vuoden ja sitten palata työelämään. Olen alkanut katsomaan kardasianit vai miten se kirjoitetan tv sarjaa ja se on ihanalla hömppäisyydellään juuri sopivaa aivotonta viihdettä iltaan kun ei jaksa ajatella mitään monimutkaista. Joten nyt tv auki. Lapset ovat nukkuneet jo tunnin verran. Pinna on niin kireällä.. Liekkö olisi se aika kuukaudesta mutta hormonikierukan vuoksi ei tule vuotoa. On ollu tosi hyvä ehkäisy. Ei lisännyt migreenejä vaikka pelkäsin. Laastarista sain karmeen ihottuman naamaan (laastari reidessä). Pillerit laukaisivat migreenejä. Meidän lapsiluku on täynnä. Jotenkin vapauttava tunne.pelkäsin että minulla on krooninen vauvakuume mutta ei onneksi. Ajatus vielä uudesta vauvasta tuntui todella raskaalta.

yritän kirjoittaa vähän useammin. Kiitos että seurailette ?

Rv 39 ja äidin vaatekaapin päivitys

4.3.2015 Äitin asioita, Arkipäivien asioita, Vaatemerkit, Yleinen

Nyt alkaa rv 39, kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Voisi jo alkaa syntymään pikku hiljaa. Vauva on laskeutunut ja kiinnittynyt, mikä on helpottanut närästystä mutta kävely on vaikeutunut ja pienenkin matkan käveleminen sattuu/vihloo. Kaikki vauvan kamat on valmiina <3 Pinnasänkyyn olen laittanut vaaleanpunaisen Elodie details pinnasuojan, jossa on kätevä tasku tutuille. Sägyssä on NG Royal pussilakanat ja Gant peitto päiväpeittona sekä Elodie details fleece. Sänky on niin suloinen  :)

E Enn el eg

Elodien apple of my eye kuosia löytyy myös vaunupussista, joka on rattaissa sekä vaunun sadesuojasta. Sadesuojan myrskyikkuna on kätevä! Lisäksi hoitopöydältä löytyy lisää NG Royal kruunu kuosia.

en ee eee

 

Olen löytänyt käytettynä Marimekon ihania kuoseja tytölle. Kauniita vauvan vaatteita tekee myös Noa Noa, joka on minulle aivan uusi tuttavuus.

Olen kerryttänyt myös omaa vaatekaappiania. On ihana saada oma kroppa taas ihan omaan hallintaan. Olen mm. ostanut joulun alesta Lumoan mekkoja ja paidan, sekä Hobbyhallista Rukan ulkoilutakin sekä lenkkarit ja Blingolta pitkän neuletakin, mustaraitaisen topin, kuvassa olevat valkoiset ”töhrityn” näköiset housut sekä oversize paidan. En malta saada vaatteita käyttöön!

bll BLu BLi bl bbl bb

 

Olen niin väsynyt toisena päivänä ja uupunut ja taas toisena täynnä energiaa. Mutta jos touhuan jotain aamupäivän esimerkiksi, olen ihan poikki ja voisin nukkua pitkät päikkärit. Onneksi pojat nukkuvat vielä päiväunet. Ulkoilemme lasten kanssa aamu- ja iltapäivisin. Harmi ettei toppatakkini mene kunnolla enää kiinni. En voi olla ulkona pitkiä aikoja. Yksi projekti oli ylimääräisistä vaatteista eroon pääseminen. Lähetin kaksi jätesäkkiä vaatetta Emmy.fi second hand verkkokauppaan. Minusta mahtava palvelu, koska en itse jaksa viedä kirpparille vaatetta eikä täällä pienessä kylässä varmaan edes liikkuisikaan vaate niin kuin tuolla verkokaupassa tai isomman kaupungin kirppiksellä. Annoin myös sukulaisille yhden jätesäkin vaatetta. Käykäähän katsomassa www.emmy.fi / http://store.emmy.fi/

Itse ostin tuolta kaupasta vauvan Adidaksen gollege asun ja kaksi uutta Tinttu bodya 16e! Ei paha :)

Takaisin ostoksiini; Elodie details tuotteet tuntuvat todella laadukkailta, samoin kuin NG Royal pussilakanat. Ihanan pehmeitä ja napakoita ettei mitään liirum laarum kangasta. Samoin Lumoan kankaat tuntuvat erittäin miellyttävältä! Blingon tuotteet eivät ole vielä kotiutuneet. En ole ikinä omistanut kunnon lenkkareita, joten ihmetys oli suuri miten miellyttävät nuo New Balance lenkkarit olivat jalassa. Viihdyn niissä varmasti ulkoillessani lasten kanssa. Lisäksi kengät sopivat hyvin vaaleanpunaisen takin kanssa :)

 

Katsastin Me&i valikoiman mutta nyt en löytänyt mitään mielekästä itselle tai lapsille. Tänään tuli lisäyksiä mutta en innostunut niistäkään. Tässä lisäyksistä kuva:

m