Selaat arkistoa kohteelle lumikenkäily.

Esittely!

17.12.2014 Yleinen

Tervetuloa minun Ulkoilua ja luontopolkuja -sivustolleni! Tarkoitus olisi kirjoitella ihan perusarjessa tapahtuneista ulkoiluharrastuksista ja silloin tällöin (etenkin kesä-syksyaikaan aktiivisemmin) kirjoittaa arvostelu tai mielipidekirjoitus erilaisista luontopolku/vaellusreiteistä. Minulla on joitakin luontopolkuja ja reittejä varastossa joten hiljaisempina aikoina kaivelen arkistosta arvosteluja jo menneistä reiteistä. Laittelen myös kuvia julkaisujen yhteydessä jotka hieman avaavat varsinkin noita luontopolkuja paremmin. Kommelluksia tapahtuu melkein aina elukoiden kanssa touhutessa joten kirjoitettavaa luulisi riittävän.

Ulkoiluharrastuksiani avaan sen verran tässä vaiheessa että koska harrastan yleensä päivittäin koiran kanssa lenkkeilyä ja kerran viikossa ratsastusta niin noista kertyy kerrottavaa aika mukavasti koska aina tapahtuu jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Varsinkin hevosten kanssa. Talvisin kun lunta on tarpeeksi teen myös lumikenkäretkiä metsän syövereihin ja niiltä retkiltä tulee varsinkin kuvamateriaalia kivasti. Kesäisin lisänä on myös jossain määrin pyöräily.

Aihe tulee pysymään edellä mainittujen piirissä, mutta toki syrjähyppyjäkin voi tulla, katsotaan mihin tämä tästä alkaa muotoutumaan, eiköhän näistä jonkinlainen soppa aikaiseksi saada :)

Tarkempaa esittelyä itsestänikin seuraa tulevissa postauksissa ;)