Selaat arkistoa kohteelle Luis Suarez.

Täysin oikea tuomio

27.6.2014 Indycar

Saksan unelma kohti kultaa jatkuu Maanantaina Algeriaa vastaan, mutta kisojen puhutuin pelaaja on ollut Uruguayn maaleja tekevä Luis Suarez, joka sai neljän kuukauden pelikiellon Giorgio Chiellinin puremisesta Tiistain ottelussa, ja se oli sille hölmölle ihan oikein. Miten katujen kasvatista ja taitavasta jalkapalloilijasta voi tulla noin väkivaltainen vastustajia kohtaan? Onko lapsuudessa tapahtunut kauheita asioita, jotka selittävät hänen käytöksensä? Tietääkö yläkerta tästäkin asiasta?

Suarez puri vastustajan pelaajaa marraskuussa 2010 edustaessaan Ajaxia ja hän on myös Liverpool-aikoina syyllistynyt alhaiseen käytökseen. Toivottavasti hän kärsii miehekkäästi rangaistuksensa käymällä esimerkiksi psykologin luona, jotta hän palaisi kentille erinomaisena pelaajana.

Huomenna kännistyvät pudotuspelit Brasilian kisoissa ja ne jotka eivät pääse television ääreen voivat kuunnella Yle Puhetta.

Viikonloppuna ajetaan Houstonissa kaksi Indycar-osakilpailua sekä MotoGP-sarjan kilpailu legendaarisella Assenin radalla. Vielä kymmenen vuotta sitten rata oli nopea, yli kuusi kilometriä pitkä. Nykyään se on tekninen, jopa syheröinen neljän kilometrin lenkki. Näistä lisää ensi viikolla.