Selaat arkistoa kohteelle lomalle asettautuminen.

Laskeutuminen kesälomaan

10.6.2015 Yleinen

Kaksi päivää ja sitten alkaa meidän perheen yhteinen kesäloma. Huomenna miehelläni on vielä treenjä ja illalla koko perheen pitäisi olla edustamassa Tykkimäellä mieheni joukkuetta tjt. En tarkalleen edes tiedä mikä juttu siellä on. Saas nähdä pääsemmekö Murusen kanssa huvipuistoon, koska aamulla on neuvolassa rokotus. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, niin ilta on itkua. Perjantaina on mieheni viimeinen ”työpäivä”, joukkueen rilluttelupäivä. Hirmu rankkaa varmasti. ;D Minullakin on illalle buukattu yksi jumppamiittinki. Jonka ajalle sain kovan haun kautta Muruselle hoitajan. Mutta sitten lauantaina alkaa se kauan odotettu LOMA!

Mitenköhän sitä sitten pitäisi asettua, kun loma alkaa? Olen niin rutinoitunut meidän arkeen, että vaatii taas hetken totuttelua. Ja tykkäänkin arjesta niin kovasti, että osaanko heittää lomavaihteelle, tai tarviiko sitä edes? Nautitaan vaan isin kotona olosta. Varmasti nautin siitä, että ei tarvitse kellottaa salitreenejä sekunnin tarkalleen, että milloin pitää olla kotona,  ja saa aamulla joskus nukkua pitkään. Ja voi vaikka päästä keskellä päivää tapaaman kavereita. Ja ennen kaikkea voimme perheenä tehdä yhdessä jotain. Arjessa yleensä mennään tyylillä ”läpystä vaihto”. Periaatteessa minun ja Murusen elämä ei kovinkaan, muutu. Mutta mieheni elämä kyllä. Tiedän, että hänellä hetki menee pyöriessä, että miten päin olisi. Onneksi minulla on hänelle lista hommia valmiina, niin ei tarvitse valittaa tylsyydestä. Haha. Totuus vaan on se, ettei hän arkena paljon ehdi eikä jaksa omakotitalon vaatimia hommia tehdä. JOspa lomalla sitten. Hän kuitenkin tykkää puuhastella kaikkea. Noh, eiköhän se yhteinen lomasävel sieltä löydy. ;)

Lomalle meillä on tänä kesänä jopa suunnitelmia. Viime kesä vietettiin sumussa, mutta tämä kesä näyttää paljon valoisammalta. Viime kesä kirjaimellisesti meni sumussa, aamulla herättiin Murusen tahtiin kello 4, jolloin tosiaan oli sumuista ulkona. Tänä kesänä kirjaimmellisesti taitaa olla jo valoisaa=aurinkoista, koska heräämme (lue meille vasta) 6-7 aikaan. Lomasuunnitelmia meillä on mielestäni sopivasti, en halua hötkyillä liikoja, koska Murunen on kuitenkin vielä pieni. Hänellä rauhallisen tasainen arki on tärkeää ja rakasta. Siksi en halua lentää joka viikko jossakin. Nyt kun olemme päässeet vähän parempiin yöuniinkin käsiksi, niin ne voisi olla taas pitkään persiillään, jos säntäilisimme koko ajan eri paikkoihin öiksi. Mutta kuitenkin etelänloma, mikäli nyt saadaan varatuksi. Eikä minua haittaa vaikka se siirtyisi vasta vuoden päähän. Silloin Murunenkin olisi isompi ja saisi paljon enemmän siitä irti. No mutta katsotaan. Sitten on luvassa kaverin polttareita  ja eiköhän ne häätkin kaasona hääritä. Mökillä käymme Mummia ja Pappaa moikkaamassa. Ja joku pikku reissu vielä lisäksi, tyyliin laivalle tai johonkin kaupunkilomalle. Mielestäni tuo määrä on riittävä. Pääsee varmasti lomafiilikseen, että on jotain arjesta poikkeavaa, mutta kuitenkin tuttua kotona oloakin, jota minä rakastan nykyään.

Lähtölaskenta lomalle alkaa nyt..kolme yötä lomaan on..

Hyvät lukijat, onko teidän helppo asettua lomalle? Entä koetteko loman vaativan paljon reissuja?

Murusen lempipaikka myös lomalla luultavasti tulee olemaan uusi isin tekemä hiekkalaatikko.

Murusen lempipaikka myös lomalla luultavasti tulee olemaan isin tekemä uusi hiekkalaatikko.