Selaat arkistoa kohteelle lihavaleidibailaa.

Hellou kaikki :-)

15.9.2015 Bile elämää, XXL nainen tai BBW, Yleinen

Moi.

Jos odotit jotain terveysblogia niin olet väärässä osoitteessa, tämä sivusto on puhtaasti heille jotka ajattelevat näin: ” Meillä on elettävänä vain yksi elämä, ja sen elämän haluan elää täysillä” tai sitten ” Vanhuksena kerkeää kutoa sukkaa, nyt juhlitaan”

Eli varmaan jo huomasittekin että tämä on blogi bilettämisestä ja erilaisista juhlien järjestelyistä.

Mitä blogi sisältää.

Tässä blogissani jaan iltojeni kulkua aina valmistautumisesta seuraavan päivän krapulaan saakka, eli paljon hehkutusta mahtavasta illasta ja seuraavana päivänä krapulavalitusta, jos ei sitä kestä niin ei ole pakko lukea tai kommentoida blogiani, kaikki mulkkumaiset kommentit tullaan poistamaan 110% varmuudella.

Jaan täällä myös pukeutumisvinkkejä ja meikkivinkkejä + tietty asiaankuuluvia booli,drinkki ja shottireseptejä.

Myös ohjeita pikkusuolaisten tarjottavien kohdalle löytyy.

No mikä sitten tekee tästä blogista erilaisen muihin bileblogeihin verrattuna? 

No antakaahan kun kerron, tämä ei ole ihan tavanomaisen naisen bileblogi… Tämä on biletystä suuremmalla mittakaavalla ihan XXL Koossa, jep eli tämä on ison tytön biletystä ja myös sitä minkälaisia ihmisiä saan baarissa kohdata ja miten suhtaudutaan isoon tyttöön joka ei suostu piileksimään kotonaan eikä pelkää minihameita ( kuitenkaan rikkomatta täysin hyvän maun rajoja) ja ennenkaikkea miten suhtaudutaan isoon naiseen joka sivuuttaa ilkeät kommentit ja pitää hauskaa vaikka läskittelijöitä löytyy pilvin pimein, Tämä tyttö ei ole tavanomainen iso tyttö, joka baarissa istuu hiljaa nurkassa ja ilkeän kommentin saadessaan juoksee vessaan itkemään ja poistuu baarista 3 kokoa liian isossa villapaidassa.. Tämä iso tyttö on ekana tanssilattialla korkeissa koroissa ja uskaliaassa asukokonaisuudessaan, tämä tyttö haistattaa pitkät nokankoputtajille ja ei todellakaan ole hiljainen tapaus, tämä tyttö kuullaan ja nähdään jo kaukaa, ja tämä tyttö nauttii huomiosta, tosin huomiokin on ristiriitaista välillä. Jotkut ihastelee uskaliasta ja erittäin itsevarmaa tapausta ja jotkut oudoksuu tai suoraansanottuna pelkää minua, no eipähän tarvitse tulla lähelle jos pelottaa, se on ihan heidän oma henkilökohtainen helvettinsä..

Kuka ihme on tämän blogin takana? 

Varmaan olisi aika esitellä itseään hieman.

Olen siis 24v Naimisissa oleva nainen Varsinais-suomesta Loimaalta.

Alunperinhän olen Etelä-pohjanmaalainen rääväsuu ja melko itsepäinenkin :-D (Eli blogi sisältää ei-niin-lapsille sopivaa kielenkäyttöä, eikä välillä aikuistenkaan korville sopivaa…)

Ja vaikka mainitsinkin jo about miljoonaan kertaan niin kerran vielä olen siis isokokoinen tai siis XXL kokoinen… Paskanmarjat sanotaan suoraan olen LÄSKI. Enkä todellakaan häpeile tai pyydä anteeksi enkä selittele kokoani, Enkä edes kuolemansellissä suostuisi olemaan näkymätön hiirulainen kuten monet kanssasisareni ovat valitettavasti.. Ja jos luulette niin EN halua tehdä muitakin ihmisiä lihaviksi tai käske lopettamaan dieettiään tai kuntoilua, kerron vaan asioita omalta näkökannalta ja rohkaisen rakastamaan itseään ja kohtaamaan maailman rohkeasti koostaan riippumatta omana itsenään.

Ja vaikka olenkin rääväsuu ja kielenkäyttöni ei ole kovinkaan kaunista niin se ei tarkoita että olisin kaikille täysi mulkku, ehei.. kohtelen ihmisiä niinkuin he kohtelevat minua, olen paskamainen niille jotka ovat minulle paskamaisia ja olen mukava ja lojaali niille ketkä sen ansaitsevat. En siedä valehtelua ja teeskentelyä… kaikista pahimmat ovat ne jotka puhuvat sontaa selän takana suut ja korvat täyteen… Ainiin on mulla araknofobiakin.. ( hämähäkit.. yök!!!)

Loppusanat. 

Tässä tuli aika paljonkin jo näin alkuun, varoitan sitten että kirjoitukseni saattavat ja ovatkin erittäin pitkiä tapauksia. Joten suuremmoinen ( kirjaimellisesti :-D ) kiitos heille jotka jaksavat kirjoitukseni loppuun lukea. Jäi mainitsematta että julkaisen myös kuvia bileilloistani ja saattaa tänne musiikkilinkkejäkin tulla ( noin niinkuin fiilistelymielessä)

Seuraava etappini on 25-v syntymäpäiväbileideni järjestäminen virallinen päivä on 5.11 mutta bileet pidetään 6.11 ( koska perjantai silloin)

Tänne päivittelen kaikkea suunnitteluun liittyvää ja ajatuksia ja reseptejä sekä fiiliksiä ja tietty kuvia suunnittelusta ja tietty varsinaisista bileistä :-)

Seuraavaa kirjoitusta odotellessa kiitos kaikille jos luitte esittelyni.

<3:llä PartyShaker. partylights