Selaat arkistoa kohteelle Lidl kasvopyyhkeet.

Testailujen tuloksia

23.12.2015 Yleinen

Hei

Ajattelin nyt päivittää hieman kun olen testaillut tilaamiani tuotteita joita olen teille esittänyt.

image Ensimmäisenä on ihan pakko aloittaa tästä Avonin huulibalsamista. Joo tuoksu on hyvä ja tuntuu ekakerran ihan hyvältä. Nyt olen testaillut parisen viikkoa ja roskakoriin kyllä joutaa. Mielestäni ainakaan mun huulet ei todellakaan pidä eivätkä kestä ko tuotetta.  Jotenkin useamman kerran käytettyäni alkoi huulissa tuntua kirvelyä ja mielestäni tuote kyllä kuivatti huuliani. Eli en voi ainakaan omasta kokemuksesta kehua.

 

 

 

image

Tämä on kanssa pakko esittää seuraavana. Tuotteen olen ostanut Lidl kaupasta ja täytyy taas kerran sanoa että tämän kaupan tuotteet kyllä aina yllättää. Hintaa paketilla lienee 1,69 e ja sisältää 25 herkänihon puhdistuspyyhettä jolla saa meikit hyvin poisja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja puhtaan oloiseksi. Olen kokeillut vastaavia tuotteita Lumenelta ja Garnieriltä joiden hinnat  on selkeästi korkeampia. Garnier yli 4 e ainakin lähi Prismassa ja tais olla samaa sarjaa myös Lumene. Garnier jälkivaikutus iholla ei ole lähellekkään yhtä hyvä ja pyyhe tuntuu käteen omituiselta. Meikinpoisto vaatii aika kovaa hankausta varsinkin silmämeikit. Eli nyt en kyllä enää osta mitään muuta kun Lidl Beauty  Iseree kasvopyyhkeitä.

image

Kolmantena tuotteena otan tämän Avonin Foot Works jalkavoiteen. Ah nyt on kyllä minun kuiville kantapäille hyvä tuote. Jos sinulle on tuttua varsinkin näin tarlvikautena halkeilevat kantapäät kipeine haavoineen, kannattaa kyllä kokeilla ko tuotetta! Itse olin aluksi aika epäilevä koska koostumus tuntuu aika kevyeltä ja ohkaiselta, mutta jo parin käyttökerran jälkeen kantapäät ovat selkeästi paremmassa kunnossa. Tuote sisältää  mm. Shea butteria joka on ilmeisesti tämän ihmeen takana.

image

Ja taas yksi kokeiltu Avonin ripsiväri. Eiköhän tämä jo pitäisi uskoa! Edelleen sama ongelma kun aikaisemmilla Avonin ripsiväreillä rapisee kuivina kokkareina poskille ja tässä lisänä aivan ihme harjaosuus terävine piikkeineen. Ainakaan minun meikkaukseen ei tunnu hyvältä varsinkin kun harjakset vat eripituisia ja hyvin kovia. Myöskään en pidä kun harjakset ovat kovin kaukana toisistaan jolloin värin leviäminen mun ripsissä on ongelmallista.

image

Ja lopuksi on pakko kehua näitä Makeup Revolutionilta tilaamiani luomivärejä ja kulmakarvaväriä. Luomivärit on ollut kyllä kovassa käytössä ja nyt tilasinkin sieltä uuden ison paletin jossa 144 väriä koska hinta ei ollut mitenkään korkea vain 10£ . Kulmakarvaväri/vaha paletti käytössä joka päivä kun meikkaan. Tuote on ollut hyvän värinen ja kestäen kulmakarvoissa hyvin sekä pitäen ne järjestyksessä koko päivän eikä hintakaan ollut silloin kuin 2,99£.

No eiköhän tässä muutamia mun mielipiteitä joista kannattaa aina muistaa et jos tuote ei mulle sovi voi se sopia kyllä jollekkin toiselle. Mutta koska olen tuotteet esitellyt blogissani niin haluan tuoda rehellisen mielipiteeni niistä. Nyt lepäillään muutama päivä ennen töihin paluuta ja arkisen aherruksen alkamista. Nauttikaa vapaista jos teillä niitä on! Palaillaan!