Selaat arkistoa kohteelle Levi´s.

Elokuun kuulumiset

5.9.2015 Vaatemerkit, Yleinen


lisään kuvat ku aika juoksee ja lapsista huomaa miten nopeasti. Esikoinen on aloittanut koulun ja kuopus on 5kk. Minulla on irrationaalinen pelko, että koulussa lastamme kiusataan hänen vaatteiden yms. Omistaman materiaalin tai harrastusten tai minun vuoksi ( esim äitis on aina verkkarit jalassa) yms. Poika on niin kiltti ettei toisille vastaan sano vaan jää yksin ja hän on jotenkin niin varovainen kaveri suhteissaan. Mutta tässä tilaamani paidat koulun aloituksen johdosta. Molon diggers vai mikä lie kaivuripaita sekö jalkapallo ostettu Boozt.comista ja muut stokkan kantis alesta. Tämän kuun stokkan kantis ale on ollut hyvä! Ainoa että olisin halunnut tilata Leviksen lasten kaksi paitaa alesta mutta ne ei tullutkaan ikinä nettiin myyntiin vaikka luvattiin. No näppärä täti asiakaspalvelussa sano että kun menee stokkan sivuille ja ottaa palvelut ja sieltä toimituspalvelu niin voi tilata suoraan tavaratalosta kotiin ? toimitus maksaa vitusti mutta tuli kuitenkin halvemmaksi kuin ostaa täyteen hintaan. Kuukausi mulle luvattiin että tarkistetaan koska tulee, kyllä ne nettiin tulee jos on luvattu ja ei osata sanoa koska tulee ja lopulta ne ei tiukkaan ja jouduin maksamaan n7e ylimääräistä toimituksesta (yht.13e). Viimeinen asiakaspalvelija ja Hesan keskustan mies asiakaspalvelija oli mahtavia todettiin kuin muutama muu jotka oli jotenkin hyvin ylimielisiä. Sen mukavan miehen nimi tais olla Janne. Aivan huippu tyyppi kyllä! On oikealle alalla. Ostin siis alesta myös conversen colleget. Aivan mahtavan pehmeät ja mukavat vaikka aika paksut mutta toivon ettei ne nukkaannu nopeesti.

Esikoinen sai uudet Viking goret vk kengät vähän korkeammalla varrella ja Viking talvi loskarit tai sellaiset putkikengät netanttilasta. Pikkuveli saa isoveljen vanhat jotka on todella siistit. Ostin myös punaisen polarn o. Pyretin windstopperfleecen ja se toiminut hyvin koulu aamuina. Poika itse tykkää siitä hihan resorien ja helpon puettavuuden vuoksi. Punainen on aika tyylikäs väri. Anteeksi kirjoitus virheet. Teen tätä postausta puhelimella ja se ei anna minun palata ja korjata tekemiäni virheitä. Lisään kuvat lopuksi tietokoneella.

kävin läpi myös meandi uutuudet syksy 2015. Mieluisimmat olivat pupuhousut ja liivari mekko. Pojille tuo vetskari college paita ja siniset housut ja sininen bussi paita.1 2 3 4 5 6 7 8 9