Selaat arkistoa kohteelle lentopalloilija.

Being alone is much better than being with someone who really doesnt care about you.

27.3.2014 Yleinen

Heeii,
Eilen en ollukkaa koulussa kun oli vähä huono olo, päivä meni sit palautelles univelkoja takasin & miettiessä et mikä ihmisiä oikeesti nykyää vaivaa.. Miks pitää joka asiast valehella ja yrittää tahrata toisen maine ? Ei vaa mene minun ymmärrykseen. Eiks se myt olis paljon järkevämpää et menis kertoo ne asiat mitkä vaivaa siin ihmises nii suoraa sille, tai jos ei siihen kykene niin olis sit hiljaa. Kui säälittävää se oikeesti on et menee kylil puhuu jotai turhaa muist.. Mut no jospa täs sais asiat selviteltyy pikkuhiljaa.. Jospa kaikki oppis täst jotai !
image

image

Sit vähä ilosempii uutisii, huomenna on perjantai ja meitsi lähtee Kuopioon 8) Nään samal mun isovelji. Superhappy* PLUS pääsen vähäks aikaa pois tästä tuppukylästä.. Taidanki sulkee fbn kokonaan pois päältä viikonlopun ajaks. Lue artikkeli kokonaan →

Minä vaan

25.3.2014 Yleinen

Hejsan ! Kerron tässä ekassa postauksessa hieman otestäni, ja kirjottelen tänne siis silloin kun kerkeen ja on asiaa :)

– oon ylä-aste ikäinen tyty Itä- Suomesta

– harrastan lentopalloa, kitaran soittelua & lenkkeilyä satunnaisesti

– mulla on kaks suloo koiruutta, Ukko & Laku :3 Chow choweja

Laku

Laku

Ukko


Ukko

– mulla on kans kaks maailman ihaninta ja huolehtivaisinta isoveljee :3 <3

– kuuntelen yleensä nrj:tä tai loop:ia

– shoppaan ihan liian usein :’D

Täl hetkel ei oikee tuu mitään ihmeempii mieleen..lisäilen kuhan tuntuu siltä!:)

Eilen porukat ilmotti lähteväsä pariks yöks mökille et saan sit koko talon haltuuni, tottakai päätin kutsuu mun parhaan ystävän meille sit siks aikaa ja näihä se tuliki ja valvottii myöhälle yötä, juteltii henkevii ja naurettiin joillekki ihan urpoille jutuille.. :D  Noo sit päivä meniki koulus ja nyt oon taas himas, kävin lenkillä ja nytpä oottelen Enniä vielä toiseks yöksi, tehään luultavammin mutakakkua :p Ihanan keväinen sääki on ollu nyt, ois vaan vielä ihan pikkusen lämpimämpää nii sit ois hyvä !

xoxo Nanna