Selaat arkistoa kohteelle lentokoneet.

Hei, taas me lennetään! (elokuva katsottu)

6.2.2017 Yleinen

Hei, taas me lennetään! on Hei, me lennetään! -elokuvan jatko-osa. Ensimmäinen oli hauskempi, mutta on tämäkin hauska, yksi parhaista komedioista koskaan tämäkin. Ainakin muutamassa kohdassa taisin naurahtaa. Ja olenhan minä tämänkin nähnyt useaan kertaan. Ensimmäisessä elokuvassa oli ongelmia lentokoneen kanssa, nyt lennetään jo avaruudessa päämääränä kuu.

En löytänyt elokuvaa netistä ostettavaksi, mutta se on kuitenkin Netflixissä katsottavana.

Hei, me lennetään! (elokuva katsottu)

13.12.2016 Yleinen

Olen nähnyt tämän elokuvan varmaan 10 kertaa ja se on aina hauska. Kannessa lukee ”Yksi kaikkien aikojen hauskimmista elokuvista!”. Mikä on ihan totta.

Leffassa yhden lentokoneen lentäjät ja osa matkustajista sairastuvat kesken matkan vakavasti ruokamyrkytyksen saadessaan. Lentokoneen ihmisten ainoana toivona on matkustaja, joka on lentänyt lentokoneita, mutta hyvin erilaisia kuin tämä. Hänen pitää laskeutua koneella lähimmälle lentokentälle, että kaikki selviäisivät. Siinä sivussa tapahtuukin sitten kaikenlaista kreisiä.

Yritin etsiä nettikaupoista elokuvaa, mutta en löytänyt. Ulkomaisilta sivuilta varmaan löytyy kuitenkin ja joistakin elokuvia myyvistä ”perinteisistä” kaupoista.