Selaat arkistoa kohteelle leikki.

ARVAA OIKEIN

2.4.2017 Yleinen

Nyt taas kerron leikin. Anteeksi, että en kovin jaksa kirjoittaa käsitöistä. Se on välillä vähän vaikeaa selittää miten se tehdään. No kuitenkin aloitetaanpas. Oikeastaan en tiedä tämän leikin nimeä, mutta sitä voisi kuvailla arvaa oikein leikiksi.

Montako

kaksi on hyvä määrä. 

Välineitä

Ei tarvitse

  1. Toinen miettii jonkun asian jota se on tehnyt elämässä (kannattaa olla joku jota kaveri ei tiedä)
  2. Sitten hän miettii kaksi sellaista asiaa jotka  eivät ole tapahtunut hänen elämässä.
  3. Sen jälkeen hän kertoo ne ensin a. vastaus ja niin edelleen
  4. Kaveri yrittää arvata mikä niistä on oikein
  5. Jos kaveri saa oikean vastauksen hän saa pisteen ja jos väärin niin ei saa pistettä.

Kannatta sopia alussa monta kierrosta käytte peliä.

Ihastumista ilmassa

6.11.2014 Treeniblogi, Yleinen

Tänään on ollut yksi mahtavimmista päivistä lasten kanssa. Ensin aamupäivän siivoilin pikkumiehen kanssa ja välillä tanssahdeltiin musiikin tahtiin. Sit kokkailtiin ja pikkunen on kyllä mailman paras apukokki, kertoo rehellisesti onko ruoka hyvää vai pahaa. Sitten haettiin isompi koulusta jaoli ihana huomata hänen ja yhden tytön välillä nuorta lempeä. Poika moikkasi ujosti tyttöä. tyttö viiletti hiuksethulmuten potkulaudalla ohi ja vasta pienen matkan päästä moikkasi takaisin. Pojalle tuli hymy kasvoille ja  minulle vakavasti alkoi selittää että onneksi Emmi harjasit eilen suihkun jälkeen hiukseni ettei ne nyt ole pystyssä. Huomenna haluan viedä hänelle kukan, tyttö on niin kaunis. Minulle nousi hymy kasvoille ja vieläkin kun tätä muistelen niin lämmin tunne valtaa minut ja hymy nousee kasvoilleni. Se oli jotenkin niin aitoa ja varmastikkin uusi tunne pojalle, Ensimmäinen Ihastus. Muistan itsekin vielä ensimäisen ihastukseni.

Kun tulimme kotiin vanhempi poika sanoi minulle että Emmi tämä on todella hyvää ruokaa ja syön varmasti kaiken. Erilainen kiitos ja sai minut todellakaan iloiseksi. Pikkumies meni päiväunille ja me aloimme vanhemman kanssa katsoa telkkaria ja hän halusi minun syliin istumaan, ihanaa aikaa yhdessä. Iltapäivällä menimme ulos syömään eilen tehtyjä pannukakkua ja sitten alkoikin mahdoton temmeltäminen. Ensiksi jalkapallon parissa, sitten juostiin, pompittiin, pyörittiin maassa ja naurettiin. Saatiin hieman katseita muilta vanhemmilta, mutta se ei meitä haitannut ja hekin nauroivat hyväntahtoisesti meidän touhuille. Käytiin sitten vielä laskemassa liukumäkeä yhdessä ja sekös se kivaa olikin. ”Työpäivä” ohi.

käytiin vielä kyllä ostoksilla ja wau täällä ollaan jo niin joulutunnelmissa. Hienoksi koristeltu ostoskeskus ja liikkeet valloitti sydämeni ja joulumieli on edelleen tallessa. En malta odottaa joulua! Pari tuntia siellä pyörähti, mutta sen jälkeen oli virtaa vielä lähteä lenkille.

Juoksin ihan pienen lenkin, välillä spurtteja ja muutamat portaatkin oli vastassa. Juoksemisesta on tullut ihan erilainen nautinto minulle, se on jopa kivaa! Kylmäilma vain vaikeuttaa hieman hengittämistä ainakin minun kohdalla. Tai ei se sitä vaikeuta, mutta hengittäminen tuntuu hieman ikävältä. Ehkä siihenkin tottuu ajan kanssa. Nyt vähän evästä naamariin, venyttelyä ja olen valmis nukkumaan.

 

Vauhtia riitti, kaunis syksyinen sää.

Vauhtia riitti, kaunis syksyinen sää.

imageimage

-normaalia onnellisempi

-normaalia onnellisempi