Selaat arkistoa kohteelle leikkauskertomus.

Hengissä!

30.4.2014 Yleinen

Elikkä eilen oli leikkaus. Voisinpa jonkunlaisen leikkauskertomuksenkin tehdä..

Aamusta lähtin miehen mukana sen duunipaikalle jotta ehdin syödä jotain aamupalan tynkää siinä matkalla. Syöminen piti lopettaa seiskalta ni oli tunti aikaa siis syödä. Karhupuistoon piti saapua yhdeksi ja olinkin siel puoli yhden jälkeen jo. Sain petipaikan ja kaukosäätimen käteen ja lepuuttelin siinä siihen asti että leikkaus alkoi. Siin välissä kyllä mitattii paineita ja kirurgi piirteli karttaa tisseille. Tässä vaiheessa kun oli noin kaks tuntia aikaa vaan olla ni kyllä jännitti ja tuli monta kertaa epäilys et tahonko mä tätä oikeesti ja enkö mä nyt pärjäis silloisillakin tisseillä. Saatoin kyllä torkahtaakin siel peiton alla hetkeks..
Sitten tuli anestesialääkäri ja sairaanhoitaja kyselemään juttuja ja sitte mentiinkin jo saliin. Ei pelottanu eikä ahistanu ollenka. Jännitti et milt tuntuu nukutusaine kun se alkaa vaikuttaa. Voin kertoa et tuli sellane hassu pöhnä, sitte alko korvissa soimaan sellane matala ääni ja sitte olinki taju pois.

Seuraava muistikuva on kun havahdun ekan kerran nukutuksesta ja heti koitin peiton alla et onhan mulla nyt tissit. Olihan ne. Anestesialääkäri teki jotain ja sairaanhoitaja lykkäs kipulääkettä suoneen ja sitte nukuin ja heräilin seuraavan melkee kolme tuntia. Mies tuli seiskan aikaan paikalle ja sitte oikeestaa vaa hengailtiin siel.
Kipuja lääkittiin ja kovasti kyseltiin vointia. Niiiiin, ja sitte mulle laitettii jalkoihin sellaset lymfahoito-jutut. Myöhemmin selvis että ne aiheutti mulle vissiin pahoinvointia joka sitte lääkittiin myös. Sit ku olin ekan kerran käyny jaloillani ja vähän aikaa seisoskellu ni sain vähän jotain muonaa. Voin kertoa et 15h syömättä jo pelkästään tekee pahan olon. Hitaasti siinä sitte söin ja olokin alkoi olee taas ihmismäinen.

Himaan lähettiin vähän ennen puoltayötä ajeleen. Eipä ollu ainakaan ruuhkia eikä autossa istuminenka tehny pahaa vaikka sitä pelkäsin.

Karhupuistosta klinikkana jäi todella hyvä fiilis ja voin lämpimästi sitä suositella kyllä :)

Tänään pitäis suihkuun uskaltautua. Pakko ottaa mies mukaan et se pesis mun hiukset..

Suihkun jälkeen sitte vois nakittaa miehen ottamaan jotain kuvia..

Tässä hieman esimakua alle vuorokausi leikkauksesta: