Selaat arkistoa kohteelle leberin synnynnäinen amaurosis.

Vihdoin se päivä koitti

6.2.2015 Yleinen

Olen pitkään miettinyt blogin kirjoittamista lähinnä päiväkirjana itselle. En ole vaan mitään saanut aikaiseksi. Miehen kannustuksen ja aikani pohdittua sain vihdoin jotain aikaseksi.

Lähinnä haluan blogissa kirjoittaa lapsiperheen arjesta ja lasten odotusajasta jos niitä vielä tämän kolmannen lapsen jälkeen siunaantuu. Oikeastaan kaikesta mikä on vaan ajankohtaista meidän elämässä. Mikä voisi tästä blogista tehdä mielenkiintoisen myös muiden silmissä? Ehkä se että perheemme arkea rikastuttaa esikoisemme erilaisuus. Se tuo lisähaastetta meille vanhemmille ja samalla rikastuttaa meidän elämää valtavasti.

Olisiko se sitten pienen esittelyn paikka. Olen Suvi ikää mittariin  on ehtinyt kertyä 27 vuotta. Perheeseen kuuluu tuleva aviomieheni (enää viikko) Sami 29 vuotta, esikoisemme Sara 2,5 vuotta. Hänellä on leberin synnynnäinen amaurosis eli hän on sokea. Meidän toinen tyttäremme Veera 11kk ja maha-asukki rv 13 ja elokuun 15 päivä mahdollisesti vuokra-aika umpeutuu. Ja eihän sitä meidän lapinkoira tyttöjä passaa unohtaa Manta ja Hilla.