Selaat arkistoa kohteelle laskettuaika.

Ahdistusta ilmassa

24.6.2015 Yleinen

Melko tarkkaan kohta puoli vuotta sitten (rv13) olin kuntosalilla ja sain sillä verenvuodon. Tuo oli onneksi sitten harmitonta, mutta edelleen kun menen kuntosalille muistan sen hetken ja ahdistun siitä vietävästi. Se tunne, kun tajusin että nyt tapahtuu jotain pelottavaa ja painun vessaan. Se tunne miten itku kurkussa vapisevin askelin raahaudun pois salilta. Nuo tapahtumat palaa mieleen tänäkin päivänä, viimeksi tänään. En uskalla oikein kunnolla treenata, vaikka tiedän ettei moista voi tapahtua, enhän ole edes raskaana. Tänään päätin, että yritän käydä kuntosalilla nyt niin paljon vaan kun pystyn ja ehdin, ja kun hoidot alkaa niin sitten mennään oman fiiliksen mukaan. Ja jos joku kaunis päivä raskaudun, niin joudun varmaan pitämään itseni poissa salilta. Sitten harrastetaan ihan vaan kävelyä. :)

Laskettuaika lähenee uhkaavasti. Alkuviikosta oltiin ostoksilla ja miten onnistuinkin bongaamaan sieltä ne kaikki raskaana olevat. Olisin voinut lähteä kotiin samantien, mutta päätin etten anna periksi. Parin päivän päästä koittaa tämän kesän odotetuin hetki (sen piti olla kyllä jotain muuta mutta…) lennämme sinivalkoisin siivin Italian auringon alle. Aion ottaa tuosta reissusta kaiken irti ja olen antanut itselleni luvan ostaa jotain pientä tulevalle vauvalle. Jospa se saataisiin sitten pian käyttöön. ;) Blogiin voi tulla vähän pidempi tauko, sillä Italiasta kotiutumisen jälkeen lähdemme todennäköisesti kohti pohjoista, sukuloimaan ja sitten eräjormailemaan mökille Lappiin. Siellä jos missä sielu lepää. Mutta toivottelen kaikille lukijoilleni ihanaa kesää! (kyllä se aurinko vielä paistaa..)

rv 40+0

19.3.2015 Äitin asioita

niin se vain tuli, laskettuaika. Vauvan kooksi arvioitiin 3800g paripäivää sitten. Pullea prinsessaamme :) Olo on aika seesteinen. Eilen tuli pakonomainen tarve ja imuroin sekä luuttusin lattiat, desigioin vessan ja pesualtaat sekä pesin saunan. Supisteluita tuli iltapäivällä tunneittain 1-3 yhdeksään asti illalla. Sitten ne loppu. Tänään ei mitään erityisempää. Häpyluu halkeaa kohta ja olen ollut väsynyt. Olen maannut sohvalla ja pojat pelasivat tabletilla pari tuntia. Pojille otettiin tällä viikolla vesirokko rokotteet. Yksi kiva juttu oli että vihdoin sain tilaamani blingon paketin j aion niin tyytyväinen! Vaiko toimitusaika oli todella pitkä. Muutenkin ollut sählinkiä Blingon asiakaspalvelun kanssa. Synnytys on otin viikon sisään. Ennakoivia merkkejä on ollut että vatsa toimii muttei ole löysällä erityisemmin. Päätä särkee ajoittain. Hormoonien vuoksi olotilan vaihtelut. Supistukset ja vetistynyt valkovuoto. Olo on paljon seesteistenyt ja sopeutunut tilanteeseen että tulee kun tulee. Ja niinhän se on.. Hän tulee kun tulee :) rakas prinsessa <3

laskettuun aikaan muutaman päivä

16.3.2015 Äitin asioita

laskettuaika on siis ihan käsillä.. Useimmiten lapset syntyvät 38vko 2pvä hedelmöityksestä. Saa nähdä koska meidän prinsessa syntyy :) tänään oli neuvola ja neuvolan täti arvio vatsan päältä kokeilemalla tytön olevan yli 50cm ja 3600g. Vauva on todella alhaalla. Verenpaine oli noussut normaaleihin lukemiin. Seuraava aika on viikon päästä. Olo on hyvä ja odottavainen. Olen tuntenut oloni voimaantuneeksi jos sitä voi kutsua voimattoman vastakohdaksi. Ilma on ollut niin kaunis jo monta päivää! Supistuksia ei ollut eilen ja nukuin yönkin todella hyvin! Neuvolassa paino ei ole noussut kahteen viikkoon ollenkaan. Sf mitta oli 37cm. Liikelaskentaa pitää tehostaa, koska olen unohtanut sitä erikseen tehdä :